Prema Vama centar

Home / Lokacija / Prema Vama centar
Učitavanje mape...

Adresa
Ilica 315
10000 Zagreb


Prema Vama je tvrtka koja svojom ponudom želi, prije svega, podržati zdrave stilove života. Osobno dugogodišnje proučavanje drevnih instrumenata različitih kultura i prakticiranje yoge potaknulo nas je u namjeri da svoje znanje i iskustvo prenesemo svima kojima su pozitivne vrijednosti i zdravlje životni odabir.

Petar Hess Akademija HrvatskaPeter Hess Akademija i Škola Gonga

Prema Vama je otvaranjem Peter Hess Akademije – podružnice Peter Hess Instituta iz Njemačke, svoju ponudu obogatila uslugom profesionalne edukacije za primjenu zvuka zvučnih zdjela u terapijske svrhe. U okviru naše Škole Gonga naučiti ćete osnove sviranja ovog drevnog instrumenta.

Zvučna masaža i Zvučne kupke

U našem Centru se možete s povjerenjem prepustiti profesionalnoj individualnoj zvučnoj masaži i grupnim zvučnim kupkama zvučnim zdjelama, gongovima i drugim drevnim instrumentima.

PremYoga

U našem Centru, pod vodstvom iskusnih instruktora možete redovito vježbati Kundalini, Ashtanga i Hatha yogu u manjim grupama.

 

Učiteljski tečaj Kundalini yoge

U suradnji s Centrom Sat Amrit i Amar Das pokrenuli smo 2015. Internacionalnu školu za učitelje Kundalini Yoge, certificiranu od strane Kundalini Research Institute (KRI).

Shop – Yogashop i Instrumenti za zvukoterapiju

Oprema vrhunske kvalitete za vježbanje yoge i ponuda instrumenata za zvukoterapiju – tibetanskih zvučnih zdjela, gongova i raznih drugih instrumenata, preduvjet su za zadovoljstvo u radu i postizanje optimalnih rezultata. Opremu i instrumente možete nabaviti u našem dućanu ili naručiti on-line.

Prema Vama zastupa programe vodećih svjetskih proizvođača opreme za yogu i razvija vlastiti program proizvodnje dodatne opreme (jastuci i prostirke za meditaciju).

Izdavaštvo

Objavom prve knjige na hrvatskom jeziku o primjeni zvuka:
„Zvučne zdjele za zdravlje i unutarnju harmoniju,”autora Petera Hessa, pionira zvukoterapije na Zapadu, pokrenuli smo i program izdavaštva.

Više o nama: www.premavama.com

Nadolazeći događaji

 • Nema nadolazećih događaja na ovoj lokaciji
 • Završeni događaji

  Putovanje zvukom - zvučna radionica za djecu 04.02.17. 16:00 - 17:00
  Putovanje zvukom - zvučna radionica za djecu - Prema Vama centar, Zagreb
  Radionica: Muškarac & Žena 25.02.17. - 26.02.17. 09:30 - 17:30
  Radionica: Muškarac & Žena - Prema Vama centar, Zagreb
  Seminar o Peter Hess zvučnoj masaži zvučnim zdjelama 25.02.17. - 26.02.17. 10:00 - 18:00
  Seminar o Peter Hess zvučnoj masaži zvučnim zdjelama - Prema Vama centar, Zagreb

  This entry was posted in . Bookmark the permalink.

  Odgovori