Ljudska aura – kako je vidjeti

Aura se sastoji od slojeva boje oko ljudskog tijela, svaki je omotač jedne boje. Sve to zajedno čini polje aure, koji se ponekad naziva duginim tijelom. Kada smo zadravi svih je osam boja u našem polju aure jasno svjetlo.

Ljudska aura

aura-1Riječ aura često se rabi u današnjem rječniku. Često čujemo riječi: “Oh jednostavno me zaslijepio svojom aurom, predivna je “.

U stvari svako od nas ima oko sebe posebnu auru i neponovljivu koja je očitovanje onoga što jesmo i što osjećamo. Aura se sastoji od slojeva boje oko ljudskog tijela, svaki je omotač jedne boje. Sve to zajedno čini polje aure, koji se ponekad naziva duginim tijelom.

Kako vidjeti auruaura2_

Kada smo zadravi svih je osam boja u našem polju aure jasno svjetlo. Kada je biće u neravnoteži, pojedine boje se mogu doimati tamnijima i bljeđima, a manje stvarnima.

Kakva je aura možete vidjeti ako nešto ili nekoga dugo gledate, a zatim zatvorite oči i usredotočite se na svjetlost koja i dalje titra pred vašim očima koje to jako dobro vide.

Uzmite kvadrat svjetlo tirkizne boje i gledajte pažljivo u njega tri do četiri minute. Zatim pogledajte u list bijelog papira ispred sebe. Za nekoliko sekundi vidjet će te lagani odsjaj crvenog kvadrata na bijelom papiru. Taj je odsjaj boje, po kakvoći, sličan boji aure.

Valentina Štefanić

Duhovni učitelj, energoterapeut, Tarot majstor - učitelj, utemeljitelj i osnivač Festivala Alternative i Udruge Plava ptica +385 98 192 4294

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *