Mesogun novi inovativni kozmetički aparat

Home / Lifestyle / Mesogun novi inovativni kozmetički aparat

Mesogun je novi inovativni kozmetički aparat baziran na principu mezoterapije i unosa aktivni tvari dublje pod kožu nano titanium kristalnom injekcijom. Ciljevi inovativne anti-aging Mesogun terapije su vidljivi i održivi rezultati u borbi protiv starenja,problematičnoj koži i anticelulitnim tretmanima.

Mesogun novi inovativni kozmetički aparat

Poput kreme

Kako biste što bolje shvatili učinak zahvata, možemo ga opisati kao kremu koja ima potkožno djelovanje. Kao što krema hrani i hidratizira kožu s vanjske strane, tako mesogun čini kožu elastičnom i mekom,poboljšavaju metabolizam, cirkulaciju limfe i krvi s ciljem smanjivanja bora, izbjeljivanja kože i zadržavanja vlažnosti, poboljšavanja celulita, ubrzavanja otapanja masnoća i gubitka tjelesne težine.

inovativni kozmetički aparat, Poliklinika Superiora
Mesogun novi inovativni kozmetički aparat

Tijek zahvata  nakon tretiranja Mesogunom

Električni napon pulsira hidrofilnnim kanalima kroz lipidni sloj u koži, čime se povećavaju električni impulsi i propusnost kože .U toj povećanoj propusnosti kože aktivne i visoko molekularne tvari prodiru bezbolno u dublje slojeve kože čime potiču metabolizam kože.Prednost ovog tretmana u odnosu na iglični je izostanak neugodne popratne pojave poput hematoma ili osipa. Ovaj će novi bezbolni i precizni  kozmetički tretman ostaviti odmah vidljiv dojam na vaše klijente!

Poliklinika Superiora najbolja ustanova kirurške i internističke djelatnost.Poliklinika Superiora najbolja ustanova kirurške i internističke djelatnostiza popularne zahvate u estetskoj i korektivnoj kirurgiji, općoj kirurgiji vrhunska usluga antiaging programi najmodernijom tehnologijom, kirurškim i nekirurškim metodama uz postoperativno zbrinjavanje u diskreciji i premium diskreciji pacjentima,opća kirurgija, estetska kirurgija, korektivna kirurgija, hormonska terapija, tajlandski facelift - kirurške i nekirurške te internističke specijalnosti,stanova za popularne zahvate u estetskoj kirurgiji nudi vrhunsku uslugu najmodernijom tehnologijom i kirurškim i nekirurškim metodamaTijek oporavka i korisni savjeti

Sam zahvat je gotovo bezbolan baš kao i oporavak. Blaže crvenilo i otečenost mogu potrajati do nekoliko sati nakon tretmana i tada se osobe mogu vratiti obavljanju svakodnevnih aktivnosti. Ne preporučuje se izlaganje suncu nakon zahvata.

Rezultati

Rezultati su vidljivi vrlo brzo, a za potpuni učinak, tretmane je potrebno ponoviti nekoliko puta godišnje. Osobe starije od 50 godina i oni kojima je koža u primjetno lošem stanju, mogu biti podvrgnuti nešto intenzivnijem tretmanu koji valja češće ponoviti.

Poliklinika Superiora najbolja ustanova kirurške i internističke djelatnostiza popularne zahvate u estetskoj i korektivnoj kirurgiji, općoj kirurgiji vrhunska usluga antiaging programi najmodernijom tehnologijom, kirurškim i nekirurškim metodama uz postoperativno zbrinjavanje u diskreciji i premium diskreciji pacjentima,opća kirurgija, estetska kirurgija, korektivna kirurgija, hormonska terapija, tajlandski facelift - kirurške i nekirurške te internističke specijalnosti,stanova za popularne zahvate u estetskoj kirurgiji nudi vrhunsku uslugu najmodernijom tehnologijom i kirurškim i nekirurškim metodama

Odgovori