Filmska recenzija: CHRISTOPHER ROBIN, igrani film za djecu

Home / Kultura / Filmovi / Filmska recenzija: CHRISTOPHER ROBIN, igrani film za djecu

U želji da roditeljima pomogne u izboru dječjih filmova u kinima, Najsretnija beba Hrvatska pruža preporuke za Kids friendly filmove.  CHRISTOPHER ROBIN, igrani, 104 min, kids friendly

Filmska recenzija: CHRISTOPHER ROBIN, igrani film za djecu, kids friendly!

Film “Christopher Robin” je američki igrani film o odraslom Christopher Robinu koji je sebe izgubio u poslu, te potpuno zanemario obitelj. Zahvaljujući starom prijatelju iz djetinstva, Winnie the Poohu, on ponovo pronalazi dijete u sebi i mijenja svoje prioritete.

Naravno, pri tome mu pomažu i nezaobilazni Piglet, Tiger i Eeyore koji su, poput Winnie the Pooha, fotorealistični i odlično dočaravaju animirane verzije. Iako je film namjenjen djeci, ovo je nešto što bi trebao pogledati svaki roditelj.

Filmska recenzija, CHRISTOPHER ROBIN, igrani film za djecu

 

Podsjeća odrasle na ono što su na putu odrastanja zaboravili, a što djeca jako dobro znaju. Roditeljska pažnja i zajednička igra su djeci najdraži pokloni, a igračke su samo usputna zanimacija. Nikada ne treba potisnuti dijete u sebi, jer igra i mašta su nešto divno što nas ispunjava i čini život ljepšim.
Zato nakon filma, odšećite u park i uživajte s mališanima u igri i maštarijama. Film nije sinkroniziran na hrvatski jezik, pa manjoj djeci može biti teže pratiti radnju.

Za djecu: 8+.

Za roditelje: Zabavni likovi, slapstick gegovi i smiješne doskočice.

Nasilje: Nasilja nema.

Zastrašujući prizori: Nema ih.

Rječnik: Rječnik je primjeren djeci.

Seks: Nema prizora, niti dijaloga seksualne prirode.

Tempo: Tempo je spor.

Osvrt: Iva Bečić, Najsretnija beba Hrvatska

Odgovori