Iz sve snage – Čestitka

Home / Ostalo / Iz sve snage – Čestitka
Iz sve snage – Čestitka

Dragi čitatelji, bliži se vrijeme Božića te vam ovaj put pišem kao urednik a u ime cijelog Iz sve snage tima.

Podsjetite se ovih dana što je bogatstvo kojim obilujete. Pogledajte svoje voljene i budite radosni i zahvalni. Pogledajte i izvan svoje obitelji i sjetite se da granice ne postoje i da nismo odvojeni. Meditirajte, molite i slavite, ali nikako, baš nikako i nikad se nemojte posustati i prestati se truditi.

Iako ponekad pomislite da ne možete biti prisutni u svemu i svugdje puno možete dati i primiti. Vaša je veličina također bezgranična kao i bezuvjetna ljubav koju ovom prigodom slavimo.

Zato vas molim, bez obzira kakva je vaša trenutna stvarnost, razmišljajte uvijek o tome što sve možete dati i što je sve moguće. Razmišljajte u skladu sa Svjetlosti. Pa i kad vam je teško, kad vjerujete da ne primate dovoljno. To samo znači da treba još više dati. Naš zadatak je biti sretan. I jedino takvi možemo davati bezuvjetno a tako i primiti. To je pokretačka snaga onoga što često nazivamo pozitivom ali i sklada i kreativnosti. Najveća čarolija je u davanju, bezuvjetnom davanju kao i u kreaciji kojim smo veći od sebe samog i doprinos drugima. Mislite također da nije maternalno ono jedino sto možete dati. Oprostite svima, ali ne zaboravite svoju lekciju kako je ne bi ponovili loše iskustvo. Birajte riječi kojima se obraćate drugima i volite sebe! Imajte na umu ponavljam, da odvojeni nismo!

Bilo bi lijepo i nadasve djelotvorno svima kada bi to imali na umu cijele godine, cijeloga života. Obitelj je bitna kao i naš dom. Vlastiti prag naravno uvijek treba biti čist, uzorit i uvijek u radosti i slavlju života. Ali ponekad treba naučiti voljeti i one koji nam nisu toliko bliski, dragi, drugačiji ili dalje. Po uzoru na Kreatora, oprostiti, dopustiti u svom srcu svima pravo na promjenu i razumijevanje jer ona je moguća.

Radujem se kao urednik, učitelj i poduzetnik, kao vaš prijatelj i molim vas: nemojte dopustiti da vas ti trenuci uvida i slavlja bezuvjetne ljubavi zaobiđu.

I za kraj, svima vama dragi naši prijatelji, želim vam kao i cijeli tim koji s radosti i čistim srcem radi na ovom potalu,  ovih blagdanskih kao i svakog drugog dana mnogo mira, ljubavi i sreće u svim vašim izborima, pothvatima!

Save

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *