Vrtić bez suza

Home / Događaj / Vrtić bez suza

Vaš mališan kreće u novu avanturu zvanu vrtić. Prilagodba na novu okolinu i boravak u vrtiću djetetu može biti poprilično stresno. Kroz radionice Vrtić bez suza pomoći ćemo vam da uz tehnike renomiranog pedijatra i stručjaka za dječji razvoj dr. Harvey Karpa, pripremite dijete na novu sredinu i olakšate mu boravak i nakon prvotne prilagodbe.

Polaznici će naučiti tehnike koje poboljšavaju komunikaciju s djecom, koje potiću njihovu suradnju, te koje će roditeljima olakšati postavljaje granica u odgoju i rješavanje najčešćih poteškoća u odgoju.

Dok roditelji sudjeluju na radionici koju vodi certificirana edukatorica međunarodno priznatog programa The Happiest Baby, Iva Brčić, mališani će se zabavljati u kreativnoj čuvaonici dječjeg kluba Zmajo.

Pridružite nam se na dvosatnoj radionici Vrtić bez suza i naučite:

  • kako pripremiti dijete na vrtić
  • što je dječji jezik i kako ga koristiti
  • kako brzo i učinkovito smiriti ispade bijesa u svega nekoliko minuta pomoću tehnika pedijatra dr. Harvey Karpa
  • kako riješiti problem grizenja
  • kako riješiti pitanje pelena i dude
  • kako izbjeći regresiju kod djece
  • kako pridobiti dječju suradnju
  • kako zaustaviti opasno ponašanje kod djece

Radionica se održava 10.9. u 11 sati u dječjem klubu Zmajo na adresi Ul. Svetog Mateja 19, 10 000 Zagreb

 Cijena radionice:

189 kn po osobi

289 kn roditeljski par

Kreativa čuvaonica je besplatna. A sve što mališani naprave, mogu ponijeti kući.

Broj mjesta je ograničen stoga je potrebno svoj dolazak najaviti na:

Email: najsretnijabeba@gmail.com

Tel: 0989008634

 

O voditeljici:

Iva Brčić, predsjedica udruge Najsretnija beba Hrvatska, međunarodno je priznata The Happiest Baby certificirana edukatorica. Svoj rad je usmjerila prema educiranju roditelja kako smiriti plač beba i kolike, produžiti spavanje, zaustaviti ispade bijesa i izgraditi komunikaciju s djecom. Provodi prevenciju sindroma tresenog djeteta i obiteljskog nasilja nad djecom, te se bavi istraživanjem utjecaja medija na djecu i mlade. Kao stručna suradnica djeluje na portalima roditelji.hr, klokanica, u časopisu mama&beba, te je dio stručnog tima Abecede roditeljastva. Surađuje s vrtićima i školama, te provodi gost predavanja na Učiteljskoj akademiji s temama vezanim za odgoj i utjecaj medija na djecu.

O dječjem klubu Zmajo:

Dječji klub Zmajo mjesto je za druženje, igranje i kreativnu zabavu. Zamišljen je prvenstveno kao čuvaonica i igraonica. S obzirom da roditelji često ne mogu uskladiti svoje radno vrijeme i obaveze sa radnim vremenom vrtića i škola nama mogu ostaviti dijete s punim povjerenjem. U Dječjem klubu Zmajo djeca se igraju, druže, stvaraju i zabavljaju, svakim posjetom nauče nešto novo i kući rijetko odlaze praznih ruku.

 

 

 

 

 

Učitavanje mape...

Datum/Vrijeme
Datum(i) - 10.09.17.
11:00 - 13:00

Lokacija
dječji klub Zmajo

Kategorije Nema kategorija


This entry was posted in . Bookmark the permalink.

Odgovori