Vođena vježba relaksacije: Od ideje do realizacije… opušteno!

Home / Događaj / Vođena vježba relaksacije: Od ideje do realizacije… opušteno!
Revivir, centar za revitalizaciju uma i tijela Vas sa zadovoljstvom poziva na jedinstvenu vođenu vježbu Od ideje do realizacije… opušteno!
Četvrtak, 13.10.2016od 20:30-21:30 sat, na adresi Žrtava fašizma 2, 3 kat, Rijeka.
Radi se o sasvim novom i vrlo učinkovitom pristupu koji objedinjuje potpunu relaksaciju i rad na manifestaciji konkretnog cilja. Povratne informacije onih koji su vježbi prisustvovali su sjajne – od toga da je do  realizacije  željenog došlo gotovo trenutno pa do potpune jasnoće rješenja nekog problema koji ih je mučio dugo vremena ili postizanja prijeko potrebnog osjećaja potpunog odmora i vitalnosti.
Vježba se izvodi ležeći (molim donijeti prostirke) i traje 60min i do potpunog opuštanja se dolazi vođenim glasom usmjeravajući pozornost na različite dijelove tijela. U tako opuštenom stanju osoba je u poziciji da prepreke na putu do ostvarenja cilja podsvjesne prirode, jednostavnije otpusti. Vrlo je važna i adekvatno postavljena definicija cilja oko čega dajem pojašnjenje. Također, specifičnost vježbe  je u tome što je upotpunjena postupkom usklađivanja energetskih centara koje radim tijekom vježbe na svakom sudioniku ponaosob.
Ulaganje: 75 kn.
Voditeljica: Jadranka Rogic, trener razvoja osobnih i sistemskih potencijala
Obvezne prijave i informacije na jadranka@revivirpoint.com ili 0981737535.
Dobrodošli!
Učitavanje mape...

Datum/Vrijeme
Datum(i) - 13.10.16.
20:30

Lokacija
Revivir - centar za revitalizaciju uma i tijela

Kategorije


Odgovori