Velika svečanost iscjeljivanja Magnified Healing Celebration

Home / Događaj / Velika svečanost iscjeljivanja Magnified Healing Celebration

mhPozivamo Vas na veliku svečanost iscjeljivanja, Magnified Healing Celebration, na kojoj ćete imati priliku aktivno se uključiti u svoje iscjeljenje i rast!

Magnified Healing Celebration je sveta ceremonija iscjeljivanja koju je božica Kwan Yin donijela na Zemlju kako bi se ubrzalo iscjeljenje čovječanstva i Zemlje.

To je čudesni događaj u slavu iscjeljenja i radosti života!

Ceremoniju vodi veći broj praktičara iscjeljujuće tehnike Magnified Healing. Oni se na određeni način postavljaju u prostoriji stvarajući prostor kroz kojeg prolazi gost kako bi primio iscjeljenje. Ceremoniju energetski podržavaju božica Kwan Yin te arkanđeli Mihael, Gabriel, Rafael, Uriel i Zadkiel.

Svečanost Celebration otvorena je za sve. Ako imate bilo kakav problem (zdravstvenu poteškoću, emotivnu napetost, pod stresom ste) ili jednostavno želite produbiti svoje duhovne uvide – pridružite nam se na ovoj svečanosti.

Od srca Vas pozivamo da prisustvujete ovom radosnom slavlju, a također i da pozovete svoju obitelj i prijatelje da nam se pridruže kako bi primili snažno iscjeljenje i čudo kojeg je Kwan Yin obećala svakom sudioniku ove svečanosti!

subota, 19.11.2016.
od 17 – 19:30h

ZAGREB
Ulica Malešnica, kućni broj 3/I

Prilog za sudjelovanje: 100 Kn

Svečanost će voditi Ana Kubla, službeni predstavnik za središnju Europu, te jedan od 14 velikih majstora Magnified Healinga u svijetu.

Možete donijeti svoje kristale, osobne predmete, bocu vode, slike dragih osoba kojima je potrebno iscjeljenje ili slične predmete koji će biti postavljeni na sveto mjesto radi blagoslova i osnaživanja.

Radi što bolje organizacije molimo Vašu predbilježbu.

Kontakt za informacije i predbilježbu:
091 1515 521, Ana Kubla
ana@trueself.hr

Više o Magnified Healing:
http://www.trueself.hr/Magnified-Healing-S37859
https://www.magnifiedhealing.com/

Učitavanje mape...

Datum/Vrijeme
Datum(i) - 19.11.16.
17:00 - 19:30

Lokacija
TrueSelf

Kategorije


Rezervacija/Registracija

Rezervacija je zatvorena za ovaj događaj.

Odgovori