UVOD U TESLA METAMORFOZU (ulaz slobodan)

Home / Događaj / UVOD U TESLA METAMORFOZU (ulaz slobodan)

 

SeminariZG16w

Anja Petrović  međunarodno priznati iscjelitelj, osnivač Tesla metamorfoze , učitelj i autor knjige, imat će predavanje uz demonstraciju liječenja. Prisutni će imati priliku iskusiti ove jedinstvene frekvencije i otkriti kako i on sami mogu ovladati ovom metodom iscjeljivanja. Tesla metamorfoza privlači veliki interes zbog nekih potpuno novih pojava (svjetlost oko nekih klijenata za vrijeme tretmana, boje na zidu koje su bile vidljive u dvorani na nekim seminarima Tesla metamorfoze, kao i svjetlosne lopte koje se kreću i vidljive su golom okom). Anja je govorila o metodi  na Međunarodnoj Tesla znanstvenoj konferenciji u Filadelfiji, Međunarodnom kongresu Nikola Tesla u Beogradu, na Univerzitetu Britanske Kolumbije u Kanadi i na mnogim mjestima širom svijeta.

Tesla valovi su jedinstveni za ovu metodu. Klijenti prijavljuju izlječenja od mnogih bolesti koje je službena medicina proglasila neizlječivima, pa čak i rekonstrukciju urođenih deformacija. Sve se najčešće događa nakon samo tri tretmana.

Tesla metamorfoza nije samo energetsko iscjeljivanje; ona nas povezuje sa višim vibracijama informacija i svjetlosti čime utječe na naš DNK i uzdiže frekvenciju  ljudske svijesti . Tesla valovi osposobljavaju sve studente za komunikaciju sa klijentima na nivou svjesnog, podsvjesnog  i integrativnog uma.

Informacije: Sanja Jelkovac,  mob: +385 95 9063086

Prijavite se za besplatno predavanje

Prijavite se za seminare

Nemojte propustiti popust do 7. rujna!

Učitavanje mape...

Datum/Vrijeme
Datum(i) - 07.10.16.
19:00 - 22:00

Lokacija
Hotel Holiday

Kategorije


Odgovori