Toni Cetinski

Home / Događaj / Toni Cetinski

Toni Cetinski napokon stiže u Rijeku, gdje će 21. listopada u Dvorani mladosti održati spektakularni koncert u okviru svoje ovogodišnje turneje! Nakon niza koncerata kojima je ovaj vrhunski vokalist i showman već okrunio ovu godinu, a među kojima svakako treba spomenuti megaspektakle u Areni Zagreb, splitskoj Spaladium Areni  i beogradskoj Kombank areni, Toni će prodrmati i  Rijeku gdje će se publici predstaviti uz raskošnu produkciju i jedinstveni glazbeno-scenski spektakl.

Miljenik žena i svih generacija publike neupitan je regionalni glazbeni autoritet već više od 25 godina, a za riječku publiku priprema repertoar koji će uz presjek najvećih hitova njegove bogate karijere uključiti i aktualne hitove „Od trnja do zvijezda“, „Mjesečar“, „Vjera nevjera“ i  „Krik“. Dakako, publika će neizostavno imati prilike čuti i „Žena nad ženama“, „Opet si pobijedila“, „Ako to se zove ljubav“, „Kad žena zavoli“, „Umirem 100 puta dnevno“, „Prah i pepeo“, „Ja sam zaljubljen“, „Tebe ne bih mijenjao“ te brojne druge uspješnice.

Kao predgrupa Toniju, pred riječkom će publikom nastupati i popularni bend Pravila igre, koji su svojim pjesmama „Na ulazu“”Nebo na mojoj strani” već osvojili domaće top ljestvice. Mladi i sjajni glazbenici iz Pravila igre s Tonijem su već dijelili pozornicu na ovogodišnjoj turneji nekoliko puta.

Predstojeći koncert Tonija Cetinskog u Dvorani mladosti neupitno je jedan  od najznačajnijih i najvećih ovogodišnjih koncertnih događaja u Rijeci, a mnogobrojni fanovi Cetinskog već znaju da ih uz vrhunski glazbeni doživljaj očekuje višesatni scenski show i vatromet emocija kojeg Toni uvijek potakne među svojom publikom.

Izvor: Eventim

Učitavanje mape...

Datum/Vrijeme
Datum(i) - 21.10.16.
00:00 - 20:00

Lokacija
Dvorana mladosti

Kategorije


Odgovori