Tečajevi Osho Zen Tarota (individualni dopisni i skype)

Home / Događaj / Tečajevi Osho Zen Tarota (individualni dopisni i skype)

osho-zen-tarot-2Želiš li naučiti tumačiti Oshove zen karte koje su jedan od najduhovnijih tarota na svijetu? Cilj ti je razviti svoju intuiciju i produbiti spoznaje o sebi? Privlači te i zen učenje, tj. otkrivanje vlastite moći svjesnog bivanja u sadašnjem trenutku? Želiš ove karte koristiti za osobnu uporabu ili čak profesionalno raditi savjetovanja drugima?

Iz udobnosti svog doma uđi u tajanstveni duhovni svijet Osho zen tarota uz moje konstantno vodstvo. Oduševljenje će ti sa svakom lekcijom sve više rasti. Čudit ćeš se kako to da ove tarot karte tako vjerno i precizno ocrtavaju stanja za koja pitaš i uvidjet ćeš da daju mudre i korisne smjernice.

Za učenje ćeš dobiti opširan pisani materijal s kojom si otvaraš vrata u jedan lijepi svijet razumijevanja sebe i života.

Materijal je u obliku isprintane i uvezane skripte od 114 stranica – prijevod objašnjenja svih 79 karata uz moje dopunsko tumačenje stečeno desetogodišnjim iskustvom, upute za rad s kartama, detaljan opis desetak različitih otvaranja (za uvide u problem, situaciju, odnose, dileme, trenutno stanje, rođendanska analiza, itd.).

Na kraju tečaja ćeš dobiti i certifikat.

Ovaj tečaj mogu upisati svi koji govore ili razumiju hrvatski jezik, bez obzira na zemlju u kojoj žive, jer se odvija putem:
– e-maila (DOPISNI TEČAJ); cijena 1500 kn;
– ili skype videoveze (INDIVIDUALNI TEČAJ); cijena 3000 kn.

Karte Osho Zen Tarot trebaš nabaviti sam. Preporučujem najpovoljniji Amazon, a u Hrvatskoj ih znaju imati Superknjižara, Algoritam, Harša, Nebeski dar ili Nova Arka.

Kontakt za informacije i upise: boris.pecigos@gmail.com

O meni: 

Ja sam Boris Pecigoš, umjetnik i akademski slikar, Reiki majstor i učitelj, majstor Osho zen tarota, duhovni učitelj i mistik… Živim i radim u Rijeci, na granici gdje se susreću more i planine, koji su moja nepresušna veza s Izvorom. Povremeno sam aktivan i u Zagrebu.

 


 

Opširnije o Osho Zen Tarotu

Zabavno je izvlačiti razne kartice, kojih danas ima doista mnogo, te pročitati njihovo značenje iz knjižice. No, mnogo je smislenije zaći dublje u suštinu poruka, naučiti povezati kartu sa svojom intuicijom i konkretnom situacijom za koju pitaš. Zanima li te da to savladaš, prijavi se na moj tečaj Osho Zen Tarota (DOPISNI ILI PUTEM VIDEOVEZE, oba su individualna!).

To je tečaj za sve one koji žele naučiti bolje služiti se zen kartama za stjecanje uvida u nejasne situacije, odnose i izazove života. Autor karata je Osho, renomirani indijski učitelj zena, a oslikala ih je njegova učenica Ma Deva Padma.

Zen karte su putokaz na stazi osobnog razvoja. One nisu neki mističan ezoterijski alat, već psihološko pomagalo koje svojim sugestivnim slikama odražavaju stanje tvojeg nesvjesnog, baš poput slikovitih simbola snova koje doživljavaš tijekom sna.

Koliko se puta nađeš u situacijama ili odnosima koji su ti nejasni, gdje si zbunjen proturječjem emocija i razuma, glasovima koji se kovitlaju u tvojoj glavi, a još više savjetima okoline!? Pokušavaš naći izlaz, tražiš smjernice izvana i odgađaš donošenje odluke u strahu da ne pogriješiš. Možda čak zoveš tarot linije i nadaš se da će ti proreći svijetlu budućnost (što se obično ne dogodi ako nisi proaktivan). A odgovori su zapravo već (i samo) u tebi. Postoje načini kako doprijeti do njih, a ja ti predstavljam jedan način u kojem sam iznimno vješt. Stekni i sam tu vještinu!

Razvij svoje psihičke sposobnosti na svoju i dobrobit svojih bližnjih kroz upoznavanje i rad s ovim zen kartama. Na ovom, inače vrlo zabavnom tečaju upoznavat ćeš i skrivene dijelove sebe, otkrivat pozadinu nekih svojih životnih situacija, doći ćeš u kontakt sa sobom na prisniji način nego dosad te potaknuti procese transformacije prema samoostvarenju.

Na tečaju se upoznaješ s Oshovim zen tarot kartama i razvijaš slobodne asocijacije na slike karata, razumijevanje, intuiciju i inspirativno tumačenje karata. Upoznaješ se i sa složenim otvaranjima (za analizu različitih tipova odnosa i situacija) te učiš povezivanje značenja karata s pitanjem i pozicijom u otvaranju, kao i razumijevanje odnosa među kartama u otvaranju.

Kad ti se čini da je život pun sumnji i nesigurnosti sklon si tražiti izvor inspiracije: Što će se dogoditi u budućnosti? Što će biti s mojim zdravljem ili djecom? Što će se zbiti ako se odlučim za ovu odluku, a ne onu? Na taj način se često koristi tradicionalni tarot – da zadovolji čežnju za saznanjima o prošlosti i budućnosti. Zen karte se umjesto toga fokusiraju na dobivanje razumijevanja za ovdje i sada. To je sustav koji se temelji na zen mudrosti, mudrosti koja kaže da događaji u vanjskome svijetu jednostavno odražavaju tvoje vlastite misli i osjećaje, iako je možda tebi samome nejasno koje su to točno misli i osjećaji. Na taj ti način ovaj sustav pomaže skrenuti pozornost s vanjskih događaja kako bi duboko u svojem srcu pronašao jasnoću, razumijevanje i rješenje onoga što te muči.

Zen karte su vrlo vrijedan alat na putu samorazvoja, lišene misticizma i nerazumljivih simbola. One dotiču istinu i srž bića putem arhetipskih slika, jezikom kojim se podsvijest, baš kao i u snovima, po Jungovom načelu sinkroniciteta obraća svjesnom biću kako bi te usmjerila na ostvarenje punog životnog potencijala i pomogla ti donijeti razborite odluke.

Zen kartama se ne proriče budućnost, iako one mogu dati naznaku smjera u kojem će se situacija najvjerojatnije razvijati. One su namijenjene osobama koje svjesno rade na sebi i preuzimaju odgovornost za kreiranje svojeg života, ali žele dublji uvid u nejasnu situaciju ili odnos, kako bi na temelju stečenih spoznaja same donijele odluke i poduzele odgovarajuće korake prema samoispunjenju, a time stvorile budućnost kakvu žele.

Zen analize koje ćeš naučiti na tečaju i koje ćeš potom samostalno raditi na osobnim savjetovanjima:

  • analize svih tipova odnosa (ljubavnih, obiteljskih, prijateljskih, poslovnih),
  • analize raznih situacija, pitanja, izazova i problema kroz nekoliko tipova otvaranja,
  • kad si u dilemi između dviju ili više opcija pa ti treba pomoć kako bi lakše odlučio,
  • uvid u tvoje stanje “ovdje i sada”: koji su tvoji strahovi i blokade, što te podržava, kuda zapravo ideš,
  • rođendanska ili novogodišnja analiza: otkrivanje tvoje najdublje čežnje za novi ciklus života i aspekata povezanih s njom (tvoje jakosti i slabosti, mogući izazovi, itd.).

Kontakt za informacije i upise: boris.pecigos@gmail.com

 


 

Dopisni tečaj Osho Zen Tarota

Tečaj provodimo kroz deset dopisnih lekcija kroz koje samostalno prolaziš, ali uz moje konstantno vodstvo. Lekcije obuhvaćaju upoznavanje s konceptom ovog sustava karata, vježbanje intuicije i upoznavanje s kartama te praktično učenje osam tipova otvaranja (analize situacija, odnosa, rođendanska analiza itd.).

U tečaj je uključeno i tri sata konzultacija putem videoveze (skype ili facebook videochat, ili telefonski poziv u slučaju da nema internet veze), raspodijeljenih u tri termina po sat vremena.

Materijal za učenje je opširna uvezana skripta od 114 stranica koju ćeš dobiti poštom. U skripti su prijevodi svih 79 karata uz moja dodatna tumačenja stečena iskustvom te detaljna objašnjenja desetak otvaranja i rada s kartama.

Lekcije ćeš dobivati jednu po jednu putem e-maila, onim ritmom kojim ih uspiješ savladavati.

Videotermine radimo po sat vremena između prve i druge lekcije, zatim između treće i četvrte te nakon devete, kada rezimiramo sva usvojena znanja i otvaranja karata kao pripremu za završnu ispitnu jedinicu.

Cijena dopisnog tečaja je 1500 kn. Preferiram plaćanje putem internet bankarstva ili opće uplatnice na račun udruge, ali moguće je i plaćanje kreditnim karticama American Express, MasterCard i Visa putem sigurnosnog sustava naplate PayPal ($250 + poštarina za slanje skripte u inozemstvo).

Rok za završetak tečaja je godinu dana od dana upisa. Nakon isteka tog roka moći ćeš nastaviti tečaj samo uz uplatu “penala”.

Za sve informacije kontaktiraj me na e-mail: boris.pecigos@gmail.com

 


 

Individualni tečaj Osho Zen Tarota putem videoveze

Individualni tečaj održavamo putem videoveze (skype). Kroz 21 sat raspoređen u deset termina prolazimo materiju potrebnu za razumijevanje zen karata: upoznavanje s kartama, vježbanje intuicije, praktično vježbanje deset tipova otvaranja karata i zen analiza za najrazličitije situacije.

Za praćenje tečaja poštom ćeš dobiti opširnu uvezanu skriptu od 114 stranica. U skripti su prijevodi svih 79 karata uz moja dodatna tumačenja stečena iskustvom te detaljna objašnjenja desetak otvaranja i rada s kartama.

Zbog individualnog pristupa uživo, ovo je općenito najbolja varijanta tečaja, pogotovo za osobe koje se kasnije žele profesionalno baviti savjetovanjima putem Osho zen tarota.

Cijena: 3000 kn. Preferiram plaćanje putem internet bankarstva ili opće uplatnice na račun udruge, ali moguće je i plaćanje kreditnim karticama American Express, MasterCard i Visa putem sigurnosnog sustava naplate PayPal ($500 + poštarina za slanje skripte u inozemstvo).

Za sve informacije kontaktiraj me na e-mail: boris.pecigos@gmail.com

Mapa nije raspoloživa

Datum/Vrijeme
Datum(i) - 16.10.17.
Cijeli dan

Kategorije


Rezervacija/Registracija

Rezervacija je zatvorena za ovaj događaj.

Odgovori