Stand up – Đurologija

Home / Događaj / Stand up – Đurologija

”ĐUROLOGIJA” I BRANKO ĐURIĆ – ĐURO OSVAJAJU PUBLIKU DILJEM SVIJETA

Novi autorski hit Branka Đurića – Đure, ”Đurologija”, trenutno je najgledanija predstava u cijelog regiji, a i šire. Naime, ”Đurologiju” je u posljednja tri mjeseca pogledalo preko 40 000 ljudi, uključujući zemlje regije, Australiju, Kanadu, SAD i Skandinaviju. U svim gradovima i mjestima u kojima je predstavljena, ”Đurologija” je izazvala veliki interes javnosti te se za svaki nastup tražila ulaznica više.

Sa svojim prepoznatljivim bosanskim šarmom i dugogodišnjim glumačkim iskustvom koje se posebno ogleda u kultnom projektu ”Top lista nadrealista” i ”Audicija” , ”Đurologija” donosi jednog novog, drugačijeg, a opet prepoznatljivog Đuru koji kroz 90 minuta trajanja showa izvlači ono najbolje iz svakog gledatelja te mami osmijehe na lica.

Ovaj svojevrsni (anti)stand up show, kako ga i sam Đuro voli nazivati, u stvari je zbirka Đurinih razmišljanja koja na zabavan način predstavljaju sve ono što ga nasmijava, ali i nervira u današnjem životu. ”Na svakoj predstavi svi se prepoznaju u situacijama o kojima govorim. Bilo da se dotaknem jutarnjeg tuširanja ili vožnje tramvajem… na sceni demistificiram i sebe samog pa ljudima iskreno govorim kakve osjećaje imam, o čemu razmišljam, što me dekoncentrira, itd.” kaže Đuro.

Sve one koji dosada nisu uspjeli doći kod Đure po svoju dozu smijeha, ali i one koje ga žele vidjeti opet, obavještavamo da će popularni Sarajlija s ljubljanskom adresom nasmijavati publiku u Tvornici kulture 20. travnja u 20 sati.

Izvor: eventim.hr

Učitavanje mape...

Datum/Vrijeme
Datum(i) - 05.10.16.
20:00 - 23:00

Lokacija
Tvornica kulture

Kategorije


Odgovori