Škola bioenergije u Rijeci

ŠKOLA BIOENERGIJE- dr Drago Smiljanić i Jadranka Rabac

RIJEKA 22. i  23. 4. 2017 prijave na 0981810353

Škola se sastoji od tri stupnja s tim da je 1. I 2. stupanj spojen u jednu cjelinu. Održava se subotu od 10-18 i nedjelju od 9-16 sati sa pauzom za ručak . Prva dva stupnja namijenjena su svakom tko se želi profesionalno baviti iscjeljivanjem ili samo želi pomoći sebi i svojim bližnjima. Na tečaju prvog i drugog stupnja učimo
• Zaštita prilikom rada na drugim osobama i osobna energetska higijena
• Priprema prostora za energetski tretman
• Telekineza praktični dio
• Radiestezijska dijagnostika (teoretski i praktični dio)
• Tehnike liječenja
• Primjena naučenih tehnika kod određenih bolesti (praktični dio , obradi se oko 40 bolesti , akupresurne točke ili fitoterapija
• Čišćenje emocija
Svaki polaznik dobiva skriptu kako bi se što više vremena moglo posvetiti praktičnom radu i kako bi svaki polaznik već dan nakon seminara mogao samostalno napraviti kvalitetnu terapiju . Nakon završenog tečaja za sva pitanja i nejasnoće uvijek nas možete nazvati ili doći na radionice koje organiziramo dva puta mjesečno za polaznike koji žele ponoviti naučeno .
TREĆI STUPANJ
Na trećem stupnju učimo
• Rad na daljinu
• Mentalnu higijenu
• Psihologiju bolesnih ljudi
• Tehniku samoiscjeljenja
• Radiesteziju
• Provjera praktičnog znanja
• Otvaranje trećeg oka Nakon završenog trećeg stupnja dobivate certifikat
Što je bioenergija ?
Bioenergija je životna energija , liječenje bioenergijom staro je koliko i čovječanstvo , a svako od nas je prilikom učenja i iskustva u radu dodao još ponešto kako bi liječenje bilo što uspješnije.
Tko može biti bioenergetičar ?
Svaki čovjek može biti bioenergetičar jer energiju imamo svi i ukoliko je naučimo pravilno koristiti možemo pomoći sebi i drugim ljudima i što je najvažnije ne možemo napraviti nikakvu štetu . Često možete čuti kako bioenergiju imaju posebni ljudi , da imaju posebno jaku energiju , da su je naslijedili od predaka , da su odabrani što je netočno i zbunjuje . Dakle , svatko od nas samim začećem dobio je taj Božji dar , jer ako nema bioenergije nema ni života , što znači da svaka osoba može biti dobar bioenergetičar samo mora raditi na sebi i naučiti koristiti energiju . Energija kojom liječimo nije naša nego energija iz univerzuma , mi smo samo mediji jer kada bi davali svoju energiju naštetili bi i sebi i osobi koju liječimo .
Tko dolazi u školu bioenergije ?
Polaznici škole su svi od mladih do umirovljenika , oni koji se žele baviti profesionalno i oni koji žele naučiti za sebe i svoju obitelj . Cilj je zapravo što više ljudima približiti liječenje prirodnim metodama i na što jednostavniji način naučiti ih tehnikama iscjeljivanja i samoiscjeljivanja .
Može li se tehnika svladati na vikend seminaru ?
Može , školu održavam u manjim grupama kako bi se svakom polazniku mogla posvetiti dovoljno pažnje. Svatko će dobiti već pripremljenu skriptu što znači manje pisanja a više praktičnog rada . Sigurno je da nitko neće otići sa seminara a da nije savladao program a osim toga organiziramo radionice dva puta mjesečno zato da bi polaznici mogli , ukoliko imaju nekakvih nejasnoća dodatno uvježbati naučeno .
Koje bolesti se mogu liječiti bioenergijom ?
Bioenergija daje dobre rezultate kod svih psihičkih i fizičkih bolesti , pa čak i kod onih od kojih je medicina digla ruke. Kod nekih bolesti nećemo postići ozdravljenje ali možemo dobiti da osoba može funkcionirati u svojim svakodnevnim potrebama isto kao što kod terminalnih faza bolesti gdje je jasno da više nema pomoći možemo bioenergijom olakšati tegobe bolesne osobe što je u takvim trenutcima jako značajno .
Više informacija na www.adriana-nora.com
Prijave na 0981810353

Učitavanje mape...

Datum/Vrijeme
Datum(i) - 22.04.17. - 23.04.17.
10:00 - 18:00

Lokacija
Rijeka

Kategorije