Sajam multimedije

Home / Događaj / Sajam multimedije

Sajam multimedije na Zagrebačkom velesajmu i ove će godine predstaviti najnovije tehnologije i okupiti najznačajnije svjetske sudionike iz branše.

Reboot InfoGamer 2016 u svom petom izdanju nastavlja rasti i uvrštava se na ljestvicu najvećih i najznačajnijih gaming sajmova u čitavoj Europi.

Sajam će se održati na prostoru Zagrebačkog velesajma na do sad najvećem prostoru a odvijati će se dan duže, tijekom šest dana sajma fokus će biti na predstavljanju najnovijih videoigara, developera, indie developera, publishera, VR hardvera, gaming hardvera, analognim igrama te na izrazito velikim internacionalnim eSports gaming turnirima.

Ove godine u svojoj već petoj godini održavanja Reboot InfoGamer ponovno kreće u pohod na rekorde.

Očekuje vas sajam koji će trajati dan duže te na još većem prostoru u većem broju hala.

Reboot InfoGamer u novoj godini održavanja prerasti će svojom veličinom neke od najtujecanijih Europskih sajmova i svrstava se među najveće od najvećih.

Ove godine očekujemo više od 70 000 posjetitelja koji će prepoznati sve veći značaj gaming kulture te gaming industrije koja kao najveća svjetska industrija zabave rapidno raste.

Ponovno se povećava broj velikih svjetskih izdavača a samim time i predstavljanja najnovijih igara kao i gaming hardvera.

U suradnji s najvećim regionalnim udrugama ponovno će biti organiziran i niz velikih internacionalnih eSports turnira koji će posebno imati svoju još bolje opremljenju zasebnu halu!

Naša dugogodišnja podrška i ljubav prema indie game developerima iz čitave Europe i regije se nastavlja, te indie games dio sajma ove godine biti će još veći i stavljen pod novo zajedničko ime naziva Reboot InfoGamer Indie Games Festival.

Ponovno očekujemo još veći broj predstavljanja sve ozbiljnijih i usmjerenih regionalnih edukatora koji se bave usmjeravanjem mladih ljudi k zapošljavanju u jednoj od najbrže rastućih kreativno zabavnih industrija današnjice – games industriji, što će ponovno biti jedna od vrućih tema sajma.

Ponavljamo i još veći community event koji će se događati tijekom vikenda a okupit će na Reboot InfoGameru najveća community imena iz domene gaming video blogginga, streaminga te youtubinga kao i nekoliko velikih internacionalnih gostiju!

Sajam će se održati u pet do šest paviljona (8, 8a i 9, 10a i 11a) na površini većoj od 15 000 kvadratnih metara izložbenog prostora na kojem će se predstaviti dvjestotinjak izlagača, a biti će igrivo čak više od 600 igraćih jedinica te 100 VR uređaja.

Više na www.rebootinfogamer.hr

Učitavanje mape...

Datum/Vrijeme
Datum(i) - 09.11.16. - 13.11.16.
Cijeli dan

Lokacija
Zagrebački Velesajam

Kategorije


Odgovori