S.A.R.S.

Home / Događaj / S.A.R.S.

S.A.R.S. postavlja nove rekorde! Veliki koncerti u Domu sportova 21. i 22.10.2016.!

U relativno kratkom vremenu grupa S.A.R.S. stvorila je vojsku vjernih fanova koja redovito pohađa njihove koncerte.

Konstantan rast grupe prvo je doveo do serije rasprodanih koncerata u Tvornici kulture, potom je uslijedio prošlogodišnji rasprodan veliki Dom sportova, a sada je došlo vrijeme za novi trijumfalni trenutak u karijeri ovih beogradskih provincijalaca! U subotu su na Pozitivnom koncertu ekskluzivno najavili dva koncerta u velikoj dvorani Doma sportova 21. i 22.10.2016. godine!

Jedna od najvećih sportskih dvorana regije, koju su na vrhuncima svojih karijera punili predvodnici prve lige domaćih rokera, sada će ponovno biti poprište međusobne ljubave između zagrebačke publike i beogradskog benda.

Diskografski i dalje rade punom parom. Samo ove godine objavili su čak dva albuma. Prvi, ‘’Mir i ljubav’ dokumentaristički je zabilježio atmosferu s prošlogodišnjeg rasprodanog koncerta u Domu sportova, a samo par mjeseci kasnije objavili su i novi studijski album ‘’Proleće’’.

Dvodnevna ulaznica se na ulazu prve večeri mjenja za narukvicu koja postaje ulaznica za drugu večer. Narukvica se neće moći skinuti bez ostećenja. Ukoliko je narukvica vidljivo oštećena i nije pravilno pričvršćena ne vrijedi kao ulaznica.

Izvor: eventim.hr

Učitavanje mape...

Datum/Vrijeme
Datum(i) - 21.10.16. - 22.10.16.
20:00

Lokacija
Dom sportova

Kategorije


Odgovori