radionica Sve o pelenama

Home / Događaj / radionica Sve o pelenama

S dolaskom bebe, treba se opskrbiti s odgovarajućim pelenama, saznati kako promijeniti pelenu a da vas beba ne popiški ili pokaka, kako izbjeći pelenski osip, te kako njegovati pupak.

Kako bi pomogli roditeljima i olakšali im u tome, stručnjaci iz SimBexa Hrvatska i Najsretnije bebe Hrvatska su osmislili radionicu, Sve o pelenama. Uz certificiranu edukatoricu međunarodno priznatog programa The Happiest Baby, Ivu Brčić, polaznici će vježbati na lutki Diani kako promijeniti pelenu bez nezgode, te će saznati sve o prednostima eko pelena i kako pridonose zdravlju njihovih mališana.

Pridružite nam se na dvosatnoj radionici Sve o pelenama i naučite:

  • toksini u neekološkim pelenama i utjecaj na bebino zdravlje
  • sve o eko pelenama i njihovim prednostima
  • tehnike za lakše mijenjanje pelena
  • kako izbjeći neugodan miris kod pelena
  • pelene i njega pupka
  • kako izbjeći pelenski osip

 

Polaznike očekuje i nagradna igra s vrijednim poklon paketom!

Radionica je besplatna i održava se 29.7. 2017. u 10 sati u Simbex sanitetskoj kući na adresi Trnjanska 59a, 10 000 Zagreb

Broj mjesta je ograničen stoga je potrebno svoj dolazak najaviti na:

Email: najsretnijabeba@gmail.com

Tel: 0989008634

O voditeljici:

Iva Brčić, predsjedica udruge Najsretnija beba Hrvatska, međunarodno je priznata The Happiest Baby certificirana edukatorica. Svoj rad je usmjerila prema educiranju roditelja kako smiriti plač beba i kolike, produžiti spavanje, zaustaviti ispade bijesa i izgraditi komunikaciju s djecom. Provodi prevenciju sindroma tresenog djeteta i obiteljskog nasilja nad djecom, te se bavi istraživanjem utjecaja medija na djecu i mlade. Kao stručna suradnica djeluje na portalima roditelji.hr, klokanica, u časopisu mama&beba, te je dio stručnog tima Abecede roditeljastva. Surađuje s vrtićima i školama, te provodi gost predavanja na Učiteljskoj akademiji s temama vezanim za odgoj i utjecaj medija na djecu.

O SimBexu:

Osnovna smjernica poslovanja društva SimBex d.o.o. temelji se na njegovanju povjerenja zadobivenog od strane naših korisnika i poslovnih partnera te na beskompromisnom inzistiranju na kvaliteti proizvoda i usluga koje nudimo. Cilj je podizanje razine društvene svijesti u očuvanju zdravlja i prevenciji poteškoća.

 

Učitavanje mape...

Datum/Vrijeme
Datum(i) - 29.07.17.
10:00 - 12:00

Lokacija
SimBex

Kategorije


Odgovori