Radionica: Kako povećati radni učinak

Home / Događaj / Radionica: Kako povećati radni učinak

Kako povećati radni učinakUspješno poslovanje organizacije temelji se na postizanju željenih rezultata i razvoju njenih djelatnika na svim razinama. Uspostava kvalitetnog sustava  upravljanja radnim učinkom donosi brojne dobrobiti organizaciji, ali i svakom pojedinom zaposleniku jer osigurava povezivanje strateških ciljeva organizacije s individualnim ciljevima.

Time se ostvaruje sinergijsko djelovanje i sklad između pojedinačno uloženih napora u realizaciji ključnih ciljeva poslovanja. Pritom se važan naglasak stavlja na kontinuirani profesionalni i osobni razvoj svakog pojedinog zaposlenika jer svaki sustav je jak onoliko koliko je jaka njegova najslabija karika.

Na seminaru će se polaznici upoznati s metodom upravljanja radnim učinkom pomoću ciljeva i njenom praktičnom primjenom u organizaciji:

  • ključne pretpostavke i preduvjeti za uvođenje sustava upravljanja radnim učinkom
  • uloga kompetencija u upravljanju radnim učinkom
  • aktivnosti u procesu upravljanja radnim učinkom
  • formuliranje ciljeva
  • priprema i vođenje godišnjih razgovora
  • evaluacija postignutog radnog učinka
  • komunikacija sa zaposlenicima na konstruktivan i motivirajući način

Po završetku seminara polaznici će imati jasan uvid u sve faze implementacije sustava upravljanja radnim učinkom u organizaciji i biti upoznati sa svim aktivnostima koje on obuhvaća.

Ciljna skupina

Seminar je namijenjen voditeljima, stručnjacima i pripravnicima zaposlenima u području upravljanja ljudskim resursima. Također i svim menadžerima i voditeljima timova u različitim odjelima koji su u dijelu svoga posla i odgovorni za rezultate i motiviranje djelatnika.

27.10.2017 Zagreb 1499 Kn + PDV Prijavite se
8.12.2017 Zagreb 1499 Kn + PDV Prijavite se
Učitavanje mape...

Datum/Vrijeme
Datum(i) - 08.12.17.
08:45 - 16:00

Lokacija
Verlag Dashöfer d.o.o., centar za obrazovanje i izdavačku djelatnost

Kategorije


Rezervacija/Registracija

Rezervacija je zatvorena za ovaj događaj.

Odgovori