radionica Odvikavnje od pelena

Home / Događaj / radionica Odvikavnje od pelena

Želite brzo i jednostavno odviknuti dijete od pelene? Niste sigurni da li je dobro to što radite u procesu odvikavanja? Vaša beba nije još napunila godinu dana i vi je želite krenuti odvikavati od pelene, ali vam svi savjetuju da je prerano…što učiniti?

Kako bi pomogli roditeljima i olakšali im u tome, stručnjaci iz SimBexa Hrvatska i Najsretnije bebe Hrvatska su osmislili radionicu, Odvikavanje od pelena. Uz certificiranu edukatoricu međunarodno priznatog programa The Happiest Baby, Ivu Brčić, polaznici će saznati kako u samo 10 dana odviknuti dijete od pelena i naučiti ga na tutu bez suza i ispada bijesa.

Pridružite nam se na dvosatnoj radionici Odvikavanje od pelena i naučite:

  • kako uštediti i do 10000 godišnje na pelenama
  • prednosti eko pelena
  • kako brzo i učinkovito odviknuti dijete od pelena
  • kada krenuti u odvikavanje od pelena
  • dječji jezik i njegova primjena kod odbijanja tute i ispada bijesa
  • kako kroz igru privoliti dijete na upotrebu tute

 

Radionica je besplatna i održava se 8.7. 2017. u 11 sati u Smbex sanitetskoj kući na adresi Trnjanska 59a, 10 000 Zagreb

 

Broj mjesta je ograničen stoga je potrebno svoj dolazak najaviti na: najsretnijabeba@gmail.com ili na 0989008634

Email: najsretnijabeba@gmail.com

Tel: 0989008634

 

O voditeljici:

Iva Brčić, predsjedica udruge Najsretnija beba Hrvatska, međunarodno je priznata The Happiest Baby certificirana edukatorica. Svoj rad je usmjerila prema educiranju roditelja kako smiriti plač beba i kolike, produžiti spavanje, zaustaviti ispade bijesa i izgraditi komunikaciju s djecom. Provodi prevenciju sindroma tresenog djeteta i obiteljskog nasilja nad djecom, te se bavi istraživanjem utjecaja medija na djecu i mlade. Kao stručna suradnica djeluje na portalima roditelji.hr, klokanica, u časopisu mama&beba, te je dio stručnog tima Abecede roditeljastva. Surađuje s vrtićima i školama, te provodi gost predavanja na Učiteljskoj akademiji s temama vezanim za odgoj i utjecaj medija na djecu.

O SimBexu:

Osnovna smjernica poslovanja društva SimBex d.o.o. temelji se na njegovanju povjerenja zadobivenog od strane naših korisnika i poslovnih partnera te na beskompromisnom inzistiranju na kvaliteti proizvoda i usluga koje nudimo. Cilj je podizanje razine društvene svijesti u očuvanju zdravlja i prevenciji poteškoća.

 

Učitavanje mape...

Datum/Vrijeme
Datum(i) - 08.07.17.
11:00 - 13:00

Lokacija
Simbex sanitetska kuća

Kategorije


Odgovori