Radionica Konstelacija u Rijeci

Home / Događaj / Radionica Konstelacija u Rijeci

Na radionicama Konstelacija u Rijeci, možete dobiti uvide u odnose i situacije koje vas pritišću i ne daju vam naprijed, te iznaći kvalitetna i djelotvorna rješenja za iste.

Saznajte kako učiniti korak naprijed u obiteljskim, prijateljskim i poslovnim odnosima.

Broj sudionika je ograničen te je prethodna prijava organizatoru obvezna.
Za dodatne informacije i prijave za sudjelovanje obratite nam se mailom na hr.konstelacije@gmail.com ili telefonom na 091 33 66 750 od 16 do 19h Ines.

Uz ime i prezime potrebno je ostaviti svoju e-mail adresu i broj mobitela.


O voditeljici Ines Lazarević Rukavina

Ines je u stalnom dodiru s konstelacijama od 1996. godine od kada sudjeluje na mnogim radionicama, seminarima i edukacijama s eminentnim voditeljima konstelacija iz svijeta i Hrvatske. Tu je dovoljno spomenuti Jan Jacob Stama i Bert Hellingera uz Johannesa B. Schmidta.
Konstelacije su sredstvo kroz koje je radila na svojim unutrašnjim procesima i razvijala svoje potencijale. Sada želi dobrobiti konstelacija podijeliti s drugima, pružajući im mogućnost i sredstvo pomoću kojih mogu bolje razumjeti što se događa u njihovim životima, kako to promijeniti i poboljšati kvalitetu svog života. Postići ono što konstelacije nose u sebi a to je, kako to dobro opisuje jedna rečenica – postaviti sve na svoje mjesto.


Više informacija možete dobiti na web stranici: www.ciruss.net

Učitavanje mape...

Datum/Vrijeme
Datum(i) - 22.10.16.
10:00 - 18:00

Lokacija
CIRUSS - Centar za razvoj svijesti i stvaralaštva

Kategorije


Odgovori