Radionica: Anđeoski Dodir Svjetla

Home / Događaj / Radionica: Anđeoski Dodir Svjetla

Anđeli su više puta dotakli Karmen Weber Damjanić tijekom njezinog života.

Zloćudna bolest koja joj je potpuno promijenila život, podarila joj je iskustvo s tim nevidljivi pratiocima na putu njenog ozdravljenja, omogućivši joj uvid u dodatne, duhovne dimenzije života. Kada je uistinu produbila svoje poznanstvo s njima, odlučila ga je opisati u svojoj knjizi “Dodir svjetla“.

Karmen  je upoznala svog anđela čuvara, s kojim svakodnevno komunicira na različite načine;  kroz pisanje, slikanje, meditaciju, pokret  i ine svakodnevne znakove koje nam oni ostavljaju na našem putu. Bolest se je iz nedaće preobrazila u veliki dar koji ju je potaknuo na učenje i spoznaju da je život čarobno putovanje i učenje prvenstveno o samom sebi, a onda i o svemu ostalom što nas okružuje. Spoznala je da je beskonačna dubina naše duše, jednaka beskonačnoj dubini svemira oko nas, obasjana bezbrojnim nijansama spoznaja. 

Na radionici Anđeoski dodir svjetla, Karmen nam prenosi svoje spoznaje kako možemo osvjestiti povezanost sa svojim anđelom čuvarom i svoju povezanost s izvorom.  Kroz njene radionice učimo kako u svakoj teškoći pronaći mogućnost napretka, stjecanja novog znanja, jer svi mi imamo anđele čuvare koje samo čekaju da ih pozovemo, zamolimo za pomoć i otvorimo svoje srce i dušu. Na ovim radionicama ćemo naučiti kako se prepustiti njihovoj ljubavi koja nas štiti, vodi i spaja sa svijetom bića svjetla kojemu i sami pripadamo. Također ćemo naučiti kako osjetiti, spoznati i prihvatiti bezuvjetnu ljubav prema samima sebi, a na taj način prema cijelom svijetu, te shvatiti poimanje jedinstva sa svime i duboke zahvalnosti prema životu u sadašnjem trenutku.

Karmen je o svom iskustvu napisala knjigu “Dodir svjetla“, koja je izdana 2010. godine u Zagrebu (nakladnik  Veble commerce). Knjiga je prevedena na engleski i talijanski jezik. Također je napisala knjigu “Ždralovgrad“, izdanu u Zagrebu 2014. godine (nakladnik Škorpion).


Za dodatne informacije i prijave za sudjelovanje obratite nam se na telefon: 091 568 7207 ili na email: radionica.andeoskidodirsvjetla@gmail.com.

Uz ime i prezime potrebno je ostaviti i svoju email adresu i broj mobitela. Donacija za sudjelovanje na radionici je 150 kuna.


Karmen Weber Damjanić – Intervju na Radio Rijeci, 2015.

Učitavanje mape...

Datum/Vrijeme
Datum(i) - 01.10.16.
16:00 - 19:00

Lokacija
CIRUSS - Centar za razvoj svijesti i stvaralaštva

Kategorije


Odgovori