Radionica: Analiza rukopisa i terapija rukopisom

Jeste li ikad, zagledavši se u svoj rukopis zaključili kako mora da ste u nečemu stvarno posebni, budući da je i vaš rukopis specifičan? Što je vaš rukopis „specifičniji“, to ste i sami „posebniji“. Vrijedi naravno i obrnuto.

Želite li doznati po čemu ste drugačiji od ostalih, koje su vaše jake, a koje slabije karakterne osobine, te kako ove druge popraviti, ova je radionica za vas!

Radionica: Analiza rukopisa i terapija rukopisom

Što iz rukopisa možete pročitati?

Rukopis je poput skena vašeg mozga. Iz njega je moguće iščitati strahove s kojima se borite, ljutnju, sramežljivost ili nesigurnost; indirektno je pokazati i koliko ste inteligentni. On će pokazati kako sami sebe doživljavate i kakva uvjerenja imate o sebi, doživljavate li svijet kao ugodno mjesto za život, ili pak stalno očekujete nešto loše. Pokazati će i kakve odnose stvarate, kako se ponašate poslovnom okruženju, u emocionalnim donosima, kolika je snaga vaše seksualnosti…. Pokazati će i vaše talente, sposobnosti, vještine, i još puno toga…

 

No baš kao što iz rukopisa možete puno doznati o sebi (o svojim potencijalima, ali i problematičnim područjima), tako spoznaje do kojih dolazite grafološkom interpretacijom svog rukopisa možete iskoristiti i za osobni razvoj! Naime vježbanjem drugačijeg rukopisa, svojemu mozgu šaljete nove, ciljane impulse koji će potaknuti stvaranje novih neuronskih staza u vašem mozgu. Na taj će način neželjene karakterne osobine oslabjeti, i a razvijati će se one koje su nedovoljno razvijene (npr. upornost, ustrajnost, usredotočenost, itd.).

 

Što ćete naučiti na ovoj radionici?

 

  • Kako iskustva oblikuju vašu osobnost i kako osobnost određuje vašu realnost,
  • Kako je rukopis povezan s onime što se događa u mozgu, i kako iz oblika slova prepoznati ponašanje u svakodnevnim situacijama
  • Rukopis i karakter: posebno ćemo obraditi grafološke simbole koji se vezuju uz različita područja života (razina energije, mentalni procesi, emocionalni aspekt, emocionalna zrelost i stabilnost, seksualnost, samopouzdanje i samopoštovanje, odnosi, komunikacijske sposobnosti, talenti, problematična područja), kako biste sami, iščitavajući rukopis bili u stanju konstruirati vlastiti (i tuđi) psihološki profil,
  • Kako ciljanom promjenom rukopisa, i slanjem drugačije poruke svojemu mozgu utjecati na promjenu neželjenih karakternih osobina (reprogramirati um), te malo po malo konstruirati upravo onakvu osobnost kakvu želite.

 

Radionicu vodi mr.sc. Egli Ilić, grafološka analitičarka i jedina grafoterapeutkinja u Hrvatskoj, stoga su i znanja koja ćete na radionici dobiti jedinstvena, i ne možete ih dobiti na drugome mjestu u Hrvatskoj.

Ulaganje: 300 kuna po osobi/250 kuna za osobe koje sa sobom povedu još jednu osobu

Prijave: egliilic@gmail.com, 091 5566 980

 

Učitavanje mape...

Datum/Vrijeme
Datum(i) - 23.02.19.
10:00 - 14:00

Lokacija
Institut "Idemo"

Kategorije


Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *