Promocija knjige Valentine Štefanić: Volim život – volim živjeti

Home / Događaj / Promocija knjige Valentine Štefanić: Volim život – volim živjeti

Volim živjeti – volim život; moj Ori i ja prva je knjiga autorice Valentine Štefanić, iskusne duhovne učieljice i prve hrvatske šamanke. Knjga koja će možda nadahnuti čitatelja da pronađe i ne odustaje od svojih snova. Da pronađe dijamant u sebi i da ga pokaže svijetu koliko je u svojoj nesavršenosti divan ….u ovoj knjizi nema recepata, ona je okidač…

Volim život – volim živjeti (Moj ori i ja) knjiga Valentine Štefanić je puno više od autobiografije. Osebujan i dopadljiv književni stil, duhovno putovanje, iskustvo, mudrost, savjeti a posebice snaga prve hrvatske šamanke - naizgled male nježne i nemoćene ženice, jednostavno nikog ne ostavlja ravnodušnim.

Pozivamo Vas na promociju knjige Valentine Štefanić i ugodno druženje. Osim Valentine dočekati će vas brojni zanimljivi i medijski poznati gosti!

Volim život - volim živjeti (Moj ori i ja) knjiga Valentine Štefanić
Volim život – volim živjeti (Moj ori i ja) knjiga Valentine Štefanić

Knjigu ćete na promociji i uz posvetu moći nabaviti po pretprodajnoj pormotivnoj cijeni! Oni izvan Zagreba mogu kupiti knjigu preko Iss book shopa po redovnoj cijeni ili sačekati promociju u svom gradu.

Valentina Štefanić, IFA Šamanizam
Valentina Štefanić, IFA Šamanizam

Saznaj više o Valentina Štefanić

Save

Save

Save

Save

Save

Učitavanje mape...

Datum/Vrijeme
Datum(i) - 15.10.17.
18:00 - 19:00

Lokacija
Knjižnica Bogdan Ogrizović

Kategorije


Odgovori