PRIVUCIMO NOVAC SNAGOM SVOJIH MISLI I EMOCIJA, na kvantnoj meditaciji u Zagrebu

Home / Događaj / PRIVUCIMO NOVAC SNAGOM SVOJIH MISLI I EMOCIJA, na kvantnoj meditaciji u Zagrebu

PRIVUCIMO NOVAC SNAGOM SVOJIH MISLI I EMOCIJA, na kvantnoj meditaciji u Zagrebu

Kada se kritična količina mentalne i emocionalne energije usmjerava prema određenom objektu, čestice te energije postepeno postaju sve gušće. U jednome trenutku one postaju toliko guste, da energija prelazi u materijalni oblik, a ono na što usmjeravamo svoju energiju se i ostvaruje.

UKOLIKO SVOJU ENERGIJU USMJERAVATE NA NOVAC, NOVAC ĆE SE I MATERIJALIZIRATI! 

Ono što vidiš u svome umu držati ćeš u ruci. Bob Proctor

No za to morate imati podržavajuće programe uma, jer podsvijest je ta koja određuje što ćemo i koliko u životu imati. Na svjesnoj razini svi želimo više novaca, no ako duboko u sebi mislite da ne zaslužujete ili da ne vrijedite, ako ne vjerujete da ste sposobni stvoriti novac, ili ste u djetinjstvu bili uskraćivani za ono što vam je trebalo, u vašim svjesnim željama sabotirati će vas egzistencijalni strahovi, sumnje, negativne misli i sl., pa ćete umjesto blagostanja privući siromaštvo.

U Quantum Timeline meditaciji, koju ovaj put posvećujemo manifestaciji novca, primjenom moćnih tehnika kvantne transformacije, prvo energetski radimo na neutralizaciji toksičnih programa koji vas sprječavaju da imate više novca. Potom vas, primjenom vizualizacije, stvarajući snažan, pozitivan emotivni naboj vodimo kroz proces manifestacije novca, koji također podržavamo kvantnim tehnikama.

Proces se provodi grupno, jer kada više ljudi svoju energiju usmjerava na isti cilj, energija je puno jača, pa se i materijalizacija događa puno brže.

Tijekom samog procesa, možemo raditi i individualno, i tada se u jedonm dijelu procesa posebno posvećujemo vama, i vašoj osobnoj transformaciji/manifestaciji novca. Individualni procesi su puno jači, i manifestacija se događa puno brže.

Voditeljice i kreatorice programa: Egli Ilić/Sanja Maltar

Mjesto: Zagreb, Zvonimirova 20, Sretan Dan

Datum i vrijeme:  2/06, 18.00 do 20.00

Prijave i predbilježbe: egliilic@gmail.com, 091 5566980 ili sanja@quantumtimeline.com, 095 3790821, najkasnije do 31/05

Ulaganje: 100 kuna po osobi za sudjelovanje u grupnom procesu ili 300 kuna po osobi za sudjelovanje u grupnom i individualnom procesu

 

Više o programu saznajte na stranicama: Quantum Timeline , Egli Ilic i REPCOM

Učitavanje mape...

Datum/Vrijeme
Datum(i) - 02.06.17.
18:00 - 20:00

Lokacija
Zemlja dan

Kategorije


Rezervacija/Registracija

Rezervacija je zatvorena za ovaj događaj.

Odgovori