“Pripreme za godišnji odmor/put s malim djetetom”

Home / Događaj / “Pripreme za godišnji odmor/put s malim djetetom”

“Pripreme za godišnji odmor/put s malim djetetom”

Niste sigurni što bi ponijeli na more s djecom, pa ste odlučili sve ponijeti? Želite izbjeći ispade bijesa i dječje svađe? A mogli bi i početi s odvikavanjem od pelena, ali niste sigurni kada i kako?

Upravo zbog toga je tim stručnjaka osmislio radionicu “Pripreme za put s malim djetetom”. Polaznici će na jednom mjestu dobiti potrebna znanja o fazama dječjeg razvoja, kako pravilno komunicirati s djecom, kako se pripremiti za obiteljski odmor, te kako izbjeći moguće probleme s kojima se roditelji obično susreću. Uz međunarodno certificiranu NLP trenericu Sanjicu Ćaćić i certificiranu edukatoricu međunarodno priznatog programa The Happiest Baby Ivu Brčić, polaznici će saznati kako si osigurati odmor ili putovanje bez stresa.

 

Pridružite nam se na dvosatnoj radionici “Pripreme za godišnji odmor/put s malim djetetom” i naučite:

  • komunicirati s djecom
  • kako izbjeći dječje svađe
  • kako pripremiti dijete na put
  • kako riješiti ispade bijesa u automobilu
  • što ponijeti na odmor
  • kako odviknuti dijete od pelena
  • i još puno toga…

 

 

Radionica se održava u petak 7.7. 2017. od 18 do 20 sati u Coaching studiu , na adresi Ilica 155, 10 000 Zagreb

 

Cijena radionice iznosi 75 kn po osobi.

 

Broj mjesta je ograničen stoga je potrebno svoj dolazak najaviti na:

Email: info@abecedaroditeljstva.com
Tel: 095/551 8344

O Abecedi roditeljstva:

Cilj Abecede roditeljstva je da kao stručan tim prenosimo najnovija saznanja neuroznanosti i razvojne psihologije potkrijepljene zanimljivim životnim iskustvima na pristupačan i jednostavan način. Da polaznicima pružimo znanja i praktične vještine u odgoju i razumjevanju djece.

O voditeljicama:

Sanjica Ćaćić, kreatorica programa Abeceda roditeljstva, međunarodno je certificirani NLP master trener, life, business, family i Wingwave coach. Dugogodišnje iskustvo trenerice i edukatorice za komunikacijske vještine odlučila je iskoristiti da pomogne onima koji su svjesni svoje velike odgovornosti kao roditelja i spremni su stjecati nova znanja i vještine kako bi svojoj obitelj osigurali što ljepši život.

Iva Brčić, predsjedica udruge Najsretnija beba Hrvatska, međunarodno je priznata The Happiest Baby certificirana edukatorica. Svoj rad je usmjerila prema educiranju roditelja kako smiriti plač beba i kolike, kako produžiti spavanje beba, kako zaustaviti ispade bijesa i izgraditi komunikaciju s djecom. Provodi prevenciju sindroma tresenog djeteta i obiteljskog nasilja nad djecom, te se bavi istraživanjem utjecaja medija na djecu i mlade.

 

Učitavanje mape...

Datum/Vrijeme
Datum(i) - 07.07.17.
18:00 - 20:00

Lokacija
Coaching studio

Kategorije


Odgovori