Prezentacija Tesla Model X Panel na temu e-mobilnosti / Presica za Nikola Tesla Cup Zagreb

Home / Događaj / Prezentacija Tesla Model X Panel na temu e-mobilnosti / Presica za Nikola Tesla Cup Zagreb

Veliko nam je zadovoljstvo pozvati Vas na PR Event koji će se održati 08.09.2016. s početkom u 18.00 sati u hotelu Esplanade!

Raspored

  • 18.00 sati – pozdravni govor direktora tvrtke organizatora, g.Igora Kolovrata i predstavljanje novih aktivnosti tvrtke/Rally Veleposlanika
  • 18.15 sati – predstavljanje primjera i iskustava vezano za e-mobilnost i zelene ekonomije države Švedske od strane g.Fredrik Röstad, komercijalni direktor za istočnu Europu Volvo Bus Corporation
  • 18.30 sati – predstavljanje modela poslovanja tvrtke Neo i ecar-rent iz Austrije, g.Christian Fries
  • 18.45 sati – panel diskusija na temu infrastrukture za e-vozila, e-mobilnosti i „zelene ekonomije“  na kojem će sudjelovati veleposlanica Norveške, gđa.Astrid Versto, g.Fries vlasnik Neo i e rent a car-a iz Graza, g.Dražen Crnković, direktor tvrtke Ducati komponenti iz Ludbrega i g.Majetić, vlasnik tvrtke Dok ing iz Zagreba (primjeri Norveške, Švedske, Austrije, Hrvatske,…), moderator g.Igor Kolovrat
    – npr. Postotak e-vozila u ukupnom broju vozila, naknade za el. Energiju prilikom postavljanja punionica,…
  • 19.15 sati – terasa Oleander: prezentacija Tesla Model X (izložen za razgledanje na terasi)

Dress code: casual/elegant

Za više informacija molimo kontaktirajte:
Tina Kolovrat, +385 91 502 55 66, e-mail: t.kolovrat@evablue.eu
ili Dejanu Čorak, +385 99 8614 500, e-mail: dejana@dejanagreen.com

 

Blue-Tesla-Model-X-x300Prezentacija Tesla Model X
Panel na temu e-mobilnosti
Presica za Nikola Tesla Cup Zagreb

Poštovani,

u Zagrebu, na terasi Oleander hotela Esplanade predstavljamo najnoviji  Tesla Model X, potpuno električni, najbrži, najsigurniji i najnapredniji SUV na svijetu koji će se koristiti kao vozilo za posebne turističke i druge transfere unutar poslovnih aktivnosti e-mobility tvrtke E.V.A. BLUE iz Zagreba.

Tesla Model X je novi model električnog automobila u E-car rent franšizi, ujedno sa najvećom flotom električnih vozila u Europi.

Uz 200 stotine električnih skutera, 35 Tesli S, električne Mercedese B klase, e-smart i druga vozila, na hrvatskom smo tržišti pokrenuli i specijalne električne ture koje uključuju posjete nekima od najzanimljivijih lokacija poput Malog Lošinja, Rovinja i drugih dijelova Istre te Dalmacije.

Električne Tesle koriste se i za posebne svečane prilike, dočeke i transfere sa aerodroma i sl.

Objedinjavanje aktivnosti kroz tzv. zelenu ekonomiju, proizvodnju i  postavljanje punionica za električna vozila, edukacije, promocije i stvaranje novih turističkih sadržaja, glavna su područja djelovanja lidera e-mobilnosti u Hrvatskoj, tvrtke E.V.A. Blue koja omogućava i probne vožnje te edukaciju za pojedince i institucije.

Pored međunarodno etabliranog Nikola Tesla EV Rally-a, pokrenuli smo i Nikola Tesla Ambassadors rally koji se ove godine odvija već treću godinu uzastopce, a u projektu sudjeluju veleposlanici akreditirani u Hrvatskoj. Dok su na prošlom reliju upoznavali ljepote Istre, ovoga puta ih vodimo u obilazak Dok-inga i Rimac Automobila, kako bi se upoznali sa dostignućima tehnološki najnaprednijih hrvatskih kompanija, koje su u svom core businessu , ujedno i svjetski lideri.

U panel diskusiji pokušat ćemo pronaći odgovore na neka pitanja o položaju Hrvatske u digitalnom svijetu i na koji se način mogu iskoristiti ključne tehnološke promjene koje se upravo događaju. Zašto Hrvatska ima duplo manje solara od grada Maribora, što je potrebno učiniti kako bi se sagradila učinkovita mreža punionica i koji su problemi s kojima se u Hrvatskoj susrećemo po tom pitanju. O iskustvima Norveške, govorit će norveška veleposlanica gđa.Astrid Versto, u organizaciji švedskog veleposlanstva, Frederick Rostad komercijalni direktor za istočnu Europu Volvo Bus corporation, Christian Fries iz austrijske NEO Natural Energy Organisation , ujedno i suvlasnik E-car rent franšize i partner E.v.a. Blue tvrtke,a panelom će moderirati Igor Kolovrat, osnivač Nikola Tesla Ev Rally i E.V.A Blue d.o.o.

Događaj suportiraju Grad Zagreb i HEP, te hotel Esplanade. Naš cilj je “Hrvatska: zemlja Nikole Tesle”, implementacija pametnih rješenja u naš društvenogospodarski prostor sa benefitima za širu društvenu zajednicu.U tome nam je potrebna i podrška medija, kako bi se otvorio prostor za životno važne teme koje jamče kvalitetniji život i kvalitetnija radna mjesta, a za što Hrvatska zasigurno ima ljude i potencijale.

Učitavanje mape...

Datum/Vrijeme
Datum(i) - 08.09.16.
18:00 - 20:00

Lokacija
Hotel Esplanade

Kategorije


Odgovori