Preporađanje i zvučna masaža

Home / Događaj / Preporađanje i zvučna masaža

Preporadjanje je duboko revitalizirajuća tehnika svesnog povezanog disanja kojom se oslobadjamo potisnutih emocija u našem umu, i dolazimo u kontakt sa svojom istinskom prirodom putem daha…

Omogućava nam da se oslobodimo i integrišemo lične zakone,traumu rodjenja,bolna iskustva iz prošlih života,roditeljski sindrom neodobravanja, i još puno toga…

U kombinaciji sa staničnom -čakra healing masažom njeni efekti su znatno dublji…

Na ovoj intenzivnoj jednodnevnoj radionici ćete naučiti osnovno o fiziologiji Preporadjanja, iskusiti duboko,relaksirajuće svesno povezano disanje,uspostaviti dublji kontakt sa sopstvenim istinskim bićem,naučiti o traumi rodjenja i načine kako ih prevazići koristeći afirmacije i snagu pozitivnih misli kroz manifestiranje.

Zvučna masaža sa sedam Tibetanskih zdjela,cimbalama,kišnim štapom samo upotpunjije doživljaj i produbljuje rad na staničnom i DNK nivou, pri procesu Integracije duše.

Dodjite,pridružite nam se na ovoj predivnoj radionici,tridesetogodišnje iskustvo Elendilovog rada je garant dublje duhovne transformacije za sve one koji žele da istinski rade na sebi,otvorenog srca i otvorenog uma.

Sem iskrene volje i namere nije potrebno nikakvo predznanje,a preporučena cijena od 350 kuna ne treba da Vam predstavlja problem, biti će dovoljna donacija po vašim sopstvenim mogućnostima, ili iskreni zagrljaj.

Potrebno je poneti podmetač,vreću za spavanje, jastuk, povez za oči i ugodnu odeću za rad. I obavezno se najaviti telefonom,zbog ograničenog broja učesnika.

Namaste i do skorog vidjenja na radionici.

Dragan Elendil Love

092 131 78 98

Učitavanje mape...

Datum/Vrijeme
Datum(i) - 18.02.17.
10:00 - 18:00

Lokacija
Jelkovec

Kategorije


Odgovori