Predavanje; Upravlja li sudbina mojim životom? Saznajte kako to promijeniti

Home / Događaj / Predavanje; Upravlja li sudbina mojim životom? Saznajte kako to promijeniti

Upravlja li sudbina mojim životom? Saznajte kako to promijeniti

Spiritual Science Research Foundation vas poziva na jedinstveno duhovno predavanje koje će voditi Vladimir Ćirković. Svi su dobrodošli.

Kada se suočavamo s izazovima u životu, ponekad se zapitamo: “Zašto se to događa baš meni?” Neki su možda, razmišljajući o poteškoćama kroz koje su prošli u životu, pomislili “Je li moguće da mi je takva sudbina?” i na trenutke se osjećali nemoćnim da promjene situaciju. Često je vjerovanje da ukoliko se trudimo da budemo dobre osobe i da činimo dobra djela, da će nam se isto i vratiti. Međutim, ne shvaćamo da naša karma iz svih naših prošlih života uvelike utječe na naš sadašnji život.

Duhovno istraživanje je pokazalo da je 65% događaja u našim životima određeno sudbinom i izvan je naše kontrole. To uključuje sve značajne događaje u našim životima koji su uzroci naše sreće i nesreće. Na ovom duhovnom predavanju objasniti ćemo kako duhovnom praksom možemo prevladati našu nepovoljnu sudbinu. Duhovna praksa ne pomaže nam samo da prevladamo našu sudbinu, već nam omogućuje da doživljavamo više sreće i stabilnosti u životu. Pozivamo vas da nam se pridružite na ovom duhovnom predavanju kako biste saznali više.

Ovo predavanje je besplatno, a zahvalni smo na svakoj donaciji SSRF-u.

O predavaču:

Vladimir Ćirković živi u Hrvatskoj i učenik je Njegove Svetosti Dr. Athavale-a. Vladimir je diplomirao na Akademiji dramske umjetnosti u Novom Sadu i imao je uspješnu karijeru kao profesionalni glumac. Bio je izložen svom uspjehu koji karijera može donijeti, no uvijek je osjećao da mu nešto nedostaje. Bez obzira na to koliko je uspješan bio, nije osjećao unutarnje ispunjenje. U početku, Vladimir nije ni vjerovao u Boga, no nakon što je započeo s duhovnom praksom počeo je shvaćati da je upravo Bog bio dio koji je nedostajao u njegovom životu. Imao je više duhovnih iskustava u jednoj godini nego što su glumci s kojima je pričao imali tijekom čitave karijere te je Vladimir počeo shvaćati kolika je važnost duhovne prakse. U kratkom vremenskom razdoblju shvatio je da je duhovni rast pravi smisao života i vrijeme koje je posvećivao Duhovnosti iz dana u dan se povećavalo. Kao rezultat toga, Vladimir je postigao značajan duhovni napredak i trenutno je u potpunosti posvećen širenju Duhovnosti, te vodi brigu o širenju Duhovnosti i o duhovnoj praksi tragatelja u Europi. Njegov je cilj služiti čovječanstvu u Božanskoj misiji širenja Duhovnosti za dobrobit svakog pojedinca i društva u cjelini.

Ovaj događaj organizira:

Spiritual Science Research Foundation

www.ssrf.org/hr

Učitavanje mape...

Datum/Vrijeme
Datum(i) - 21.05.17.
19:00 - 20:30

Lokacija
Centar Tara

Kategorije


Odgovori