Predavanje: 8 koraka duhovne prakse

Home / Događaj / Predavanje: 8 koraka duhovne prakse

8 koraka duhovne prakse

Spiritual Science Research Foundation vas poziva na jedinstveno duhovno predavanje koje će voditi Vladimir Ćirković. Svi su dobrodošli.

U današnje vrijeme susrećemo se s mnogo različitih duhovnih praksi i duhovnih puteva. Postoji duhovni princip koji nalaže da ukoliko želimo ostvariti duhovni rast, duhovnu praksu treba raditi u skladu s vremenom u kojem živimo.

Prema tome, ako se trudimo da naša duhovna praksa uključuje sve potrebne aspekte s obzirom na današnje vrijeme brzo ćemo duhovno napredovati.

Prema smjernicama Njegove Svetosti Dr. Athavalea, koji je inspiracija Spiritual Science Research Foundation-a, preporučujemo 8 koraka duhovne prakse koji sadrže različite aspekte raznih duhovnih puteva neophodne u današnje doba.

Tih 8 koraka su: Pojanje Božjeg Imena, Boravak u društvu Isitine, Služenje Istini, Žrtvovanje, Duhovna ljubav, Uklanjanje ega, Uklanjanje mana osobnosti i Duhovna emocija. Na ovom predavanju govoriti ćemo o tome kako sve bitne aspekte duhovne prakse postepeno ugraditi u postojeću duhovnu praksu.

Ovo predavanje je besplatno, a zahvalni smo na svakoj donaciji SSRF-u.

O predavaču:

Vladimir Ćirković dolazi iz Srbije i učenik je Njegove Svetosti Dr. Athavale-a. Vladimir je diplomirao na Akademiji dramske umjetnosti u Novom Sadu i imao je uspješnu karijeru kao profesionalni glumac. Bio je izložen svom uspjehu koji karijera može donijeti, no uvijek je osjećao da mu nešto nedostaje. Bez obzira na to koliko je uspješan bio, nije osjećao unutarnje ispunjenje.

U početku, Vladimir nije ni vjerovao u Boga, no nakon što je započeo s duhovnom praksom počeo je shvaćati da je upravo Bog bio dio koji je nedostajao u njegovom životu. Imao je više duhovnih iskustava u jednoj godini nego što su glumci s kojima je pričao imali tijekom čitave karijere, te je Vladimir počeo shvaćati kolika je važnost duhovne prakse.

U kratkom vremenskom razdoblju shvatio je da je duhovni rast pravi smisao života i vrijeme koje je posvećivao Duhovnosti iz dana u dan se povećavalo. Kao rezultat toga, Vladimir je postigao značajan duhovni napredak i trenutno je u potpunosti posvećen širenju Duhovnosti, te vodi brigu o širenju Duhovnosti i o duhovnoj praksi tragatelja u Europi. Njegov je cilj služiti čovječanstvu u Božanskoj misiji širenja Duhovnosti za dobrobit svakog pojedinca i društva u cjelini.

Ovaj događaj organizira:

Spiritual Science Research Foundation

www.ssrf.org/hr

Učitavanje mape...

Datum/Vrijeme
Datum(i) - 31.03.17.
18:00 - 19:30

Lokacija
Centar Tara

Kategorije


Odgovori