POVRATAK SEBI

Home / Događaj / POVRATAK SEBI

Što je Povratak Sebi?

Povratak sebi se sastoji od smjernica, znanja i prakse koje sam tijekom niza godina izvukla prakticirajući i proučavajući razne alternativne tehnike, drevna učenja Istoka i nova otkrića kvantne fizike. One ti daju odgovor na pitanje „ Tko sam Ja?  „ te omogućuju trenutnu spoznaju i postepeno ostvarenje Sebe . Kad kažem Sebe mislim na Božanskog Sebe, jer ti i jesi jedan jedini kreator svega što postoji, ti se ne sastojiš od dijelova sebe već si cjelina u kojoj se „dijelovi prikazuju“. I ne samo da ti ova znanja ukazuju na tvoju pravu prirodu nego ti i nude objašnjenja, koja si prividno zaboravio dolaskom u ovaj svijet,  o tome kako  Svijet i Kreacija funkcioniraju, kako ih kreiraš, nesvjesno ili svjesno, kako od nesvjesnog postati svjesni Kreator, kako ovladati svojim svijetom i ostvariti svoju pravu prirodu u stanju trajne sreće, mira i ispunjenosti bez obzira na vanjske okolnosti.unnamed

 

Program „ Povratak Sebi „ održava se svakog petka od 18,30 do 20,00 sati od rujna mjeseca pa sve do kraja svibnja mjeseca u prostoru Udruge Ciruss na adresi Scarpina 5 u Rijeci.

Nakon obrađivanja određene teme slijedi vođena meditacija u skladu sa temom te, na kraju, pitanja i odgovori prisutnih na grupi kao i „ domaća zadaća „ do slijedećeg sastajanja grupe. Ukoliko se stvarno želiš posvetiti sebi i promijeniti svoj život na svim razinama, trebao/la bi proći kroz sve segmente dolje navedene teme, po mogućnosti bez preskakanja, jer pomoću njih imaš mogućnost postepenog buđenja, širenja svijesti i promjena na svim razinama.

Kotizacija za program je mjesečna i plaća se unaprijed ( 4 termina u mjesecu x 50,00 kn ). Uz to postoji mogućnost dolaska na pojedine teme po izboru, ali uz prethodnu prijavu. Kotizacija za takvo prisustvovanje je 100,00 kn po dolasku. Ovime se želi potaknuti pojedinca da ozbiljno shvati posvećivanje i rad na sebi. Oni koji predano rade na sebi bit će isto tako nagrađeni i drugim popustima čak i do 50% na sva ostala predavanja, vikend radionice i druge programe koji se budu kroz godinu događali.

Glavna tema do kraja godine: Od Osobe do Prisutnosti. Od nesvjesnog do svjesnog kreiranja.

DATUMI:
16.09. Što je stanje Prisutnosti, kako ga ostvariti i koje blagodati ono nosi u svakodnevnom životu?
23.09. Što su osoba i osobnost?
30.09. Što je tijelo?
07.10. Neti Neti sa uvjerenjima
14.10. Neti Neti sa emocijama
21.10. Neti Neti sa senzacijama
28.10. Neti Neti sa okolnostima
04.11. Postavke Kreacije – postavke svijeta u kojem živimo, kako on funkcionira te koja je naša uloga
11.11. Emotivni kompas – Zakon privlačenja – Moć mašte
18.11. Tri faze procesa kreiranja
25.11. Vibracijski stav kreira, okolnosti reflektiraju
02.12. Vidi! Osjeti! Budi!
09.12. 10 Načina kako živjeti potpuno ispunjen i sretan život

16.12. Ostvarenje Bezuvjetne Ljubavi u partnerskim i drugim odnosima

Više info: www.spirit-ri.hr

Uz podrška: www.poriluk.com

Učitavanje mape...

Datum/Vrijeme
Datum(i) - 16.12.16. - 17.12.16.
18:30 - 20:00

Lokacija
Udruga Ciruss

Kategorije


Odgovori