Obogati svoj život simbolom stabla

Home / Događaj / Obogati svoj život simbolom stabla

x12029244243756299875Drveće predstavlja snagu i obnavljanje života. Ukorijenjena u zemlju i usmjerena u nebo, stabla su oduvijek u ljudima pobuđivala divljenje, podučavajući ljude o neraskidivoj povezanosti zemaljskog i nebeskog, prolaznog i vječnog.

Drvo nosi energiju rasta, uzdizanja i širenja, predstavlja ljepotu, snagu, vječnost, uspravnost, mudrost, mističnost, sposobnost planiranja, postavljanja ciljeva, organizacije, fokusiranja, usmjeravanja energije, započimanja… Sveto drvo i Drvo života poznati su drevni i moćni simboli.

Na umjetničkim prikazima drveća kroz povijest često se pojavljuje i mističan simbol spirale.

Oblik spirale je jedan od najdrevnijih simbola koji prati čovjeka još iz špiljskih vremena. Nalazimo je na svakom koraku i ona se nalazi u osnovi svih životnih procesa, što najbolje ilustrira činjenica da i DNK ima spiralni oblik. Spirala je moćan simbol vječnosti, besmrtnosti, evolucije, misterija života i smrti. Spirala označava kretanje energije prema središtu ili od središta, i služi za snažno usmjeravanje kozmičke sile u ostvarenje željenog cilja.

Serija “Stabla, drveće, šuma…” predstavlja moje emocionalne i duhovne impresije stabala, drveća i šume.

I ti možeš imati svoje stablo! Izaberi jedno od postojećih ili naruči stvaranje svog unikatnog osobnog ili obiteljskog stabla na e-mail boris.pecigos@gmail.com.
Cijena ovisi o formatu i po dogovoru.

Boris Pecigoš, ak. slikar

Mnogi primjeri stabala koja sam dosad stvarao su na ovom linku.

Ja sam Boris Pecigoš, umjetnik i akademski slikar, Reiki majstor i učitelj, majstor Osho zen tarota, duhovni učitelj i mistik…
Živim i radim u Rijeci, na granici gdje se susreću more i planine, koji su moja nepresušna veza s Izvorom. Povremeno sam aktivan i u Zagrebu.

www.boris-pecigos.com

Mapa nije raspoloživa

Datum/Vrijeme
Datum(i) - 10.05.17.
Cijeli dan

Kategorije


Rezervacija/Registracija

Rezervacija je zatvorena za ovaj događaj.

Odgovori