Konferencija “Wi-Fi u turizmu”

Home / Događaj / Konferencija “Wi-Fi u turizmu”

Kako gosti ocjenjuju vaš Wi-Fi?  Kakav Wi-Fi gosti žele i trebaju sada, a što vas očekuje u budućnosti?

 

Imate Wi-Fi koji ne radi baš savršeno? Ili vas zanima kako ga možete bolje iskoristiti u marketinške svrhe, za interakciju s gostima ili kao dodatan izvor prihoda? Što je kvalitetan Wi-Fi u očima turista i na koji način Wi-Fi na javnim mjestima može doprinijeti razvoju turizma?

banner_ruckus_2016

Sve ovo, a i još puno više toga na temu Wi-Fia u turizmu moći ćete saznati na našoj konferenciji.

Povezanost na Internet danas više nije dodatna usluga nego preduvjet za dolazak gostiju na destinaciju. Na konferenciji ćemo pričati o tome na koji način Wi-Fi infrastruktura treba funkcionirati za potrebe turizma, kako koristiti tehnologiju za povećanje zadovoljstva gostiju i poticanje dodatne potrošnje, te kakve sve dodatne vrijednosti može osigurati kvalitetan Wi-Fi.

Kome je namijenjena konferencija?

Predstavnicima svih turističkih i ugostiteljskih objekata (hoteli, hosteli, kampovi, privatni smještajni objekti, nacionalni parkovi i parkovi prirode, marine, restorani, stadioni, itd.), turističkim zajednicama, gradovima, općinama, shopping centrima te organizatorima konferencija i evenata koji koriste Wi-Fi za svoje goste i posjetitelje.

Svim stručnjacima u turističkom sektoru i osobama koje su uključene u odlučivanje o investiciji i implementaciji ICT rješenja u turizmu.

Sudjelovanje na konferenciji je besplatno* s osiguranim ručkom, a goste očekuje i nagradna igra.

Pridružite nam se, saznajte sve što vas zanima vezano uz Wi-Fi u turizmu i osvojite vrijedne nagrade!

Programviše informacija

http://www.adrinet.hr/hr/konferencije/

* Kotizacija za sudjelovanje na konferenciji je besplatna za sve sudionike iz turizma** i partnere tvrtki Ruckus Wireless ili AdriNet.
** Turistički i ugostiteljski objekti (hoteli, hosteli, kampovi, privatni smještajni objekti, nacionalni parkovi i parkovi prirode, marine, restorani, stadioni), turističke zajednice, gradovi, općine, shopping centri, organizatori konferencija i evenata, itd.

Generalni sponzor: Ruckus wireless
Medijski pokrovitelj: Poslovni Turizam

Učitavanje mape...

Datum/Vrijeme
Datum(i) - 03.11.16.
09:30 - 14:30

Lokacija
Hotel Antunović Zagreb

Kategorije


Odgovori