Kolike i komunikacija s bebom

Home / Događaj / Kolike i komunikacija s bebom

Beba ima kolike, kapi ne pomažu, a pedijatar vam ne može pomoći? Svi vam govore da to jednostavno trebate izdržati, ali vi ste premoreni i kronično neispavani.

“Zamatanje dr. Karpa je vrlo moćni alat koji instantno može zaustaviti bebin plač! Osobe koje obučavam da pomažu majkama kažu da smiruje bebe brže nego bilo što drugo.” Lynn Sullivan, dipl. mt., direktorica Patronažne službe za novorođenčad u Bolnici UCLA, Santa Monica, SADKolike i komunikacija s bebom

Pridružite nam se na dvosatnoj radionici Kolike i komunikacija s bebom, u subotu, 17.2. od 10 sati na adresi Ilica 155, Zagreb.Uz stručno vodstvo The Happiest Baby edukatorice saznajte kako možete smiriti kolike u svega nekoliko sekundi:

  • naučite prepoznati kada je beba prestimulirana
  • kako brzo i jednostavno smiriti plač i kolike
  • kako pravilno zamotati bebu
  • kako pravilno primjeniti ljuljuškanje i bijeli šum za smirenje plača
  • koje položaje za nošenje bebe vole i koji ih smiruju
  • zašto je nošenje dobro za bebin razvoj, te kako pridonosi smirenju kolika i plača
  • zašto dojiti na zahtjev i kako ono pomaže u smirivanju kolika

 

Cijena radionice:

189 kn po osobi

289 kn za roditeljski par

 

Broj mjesta je ograničen stoga je potrebno svoj dolazak najaviti na:

Email: najsretnijabeba@gmail.com

Tel: 098 900 86 34

 

O Ivi Brčić:

Iva Brčić mag.soc./phil. je međunarodno je priznata certificirana edukatorica The Happiest Baby i predsjednica udruge Najsretnija beba Hrvatska. Provodi prevenciju obiteljskog nasilja nad djecom uz potporu Zaklade Adris, te surađuje s Nastavnim zavodom za javno zdravstvo dr. Andrija Štampar i Simbexom Hrvatska u edukaciji roditelja. Piše filmske osvrte Kids Friendly, te kao savjetnica nagrađivanog filma Two Pink Lines širi svijest o problemu pred/postporođajne depresije. Stručna je suradnica u časopisu Mama&beba i internetskim portalima Roditelji.hr, Klokanica.24sata.hr i medijskapismenost.hr. Surađuje s vrtićima, školama i fakultetima.

 

O dr. Harvey Karpu:

Dr. Harvey Karp je autor knjiga “Najsretnija beba u kvartu” i “Najsretnije dijete u kvartu”. Prije 30 godina je pokrenuo program The Happiest Baby koji se provodi kroz rad preko 3000 edukatora u preko 30 zemalja svijeta. Djeluje kao profesor na medicinskom fakultetu u Kaliforniji, te je član Američke pedijatrijske asocijacije. Razvio je specifičan način komunikacije pod nazivom dječji jezik, te razvio tehnike koje smiruju i najjače kolike.

 

Učitavanje mape...

Datum/Vrijeme
Datum(i) - 17.02.18.
10:00 - 12:00

Lokacija
Centar za djecu i roditelje novog doba

Kategorije


Odgovori