Interklima 24. međunarodni sajam grijanja, klimatizacije, obrade pitkih voda i obnovljivih izvora energije

Home / Događaj / Interklima 24. međunarodni sajam grijanja, klimatizacije, obrade pitkih voda i obnovljivih izvora energije

Zadovoljstvo nam je izvijestiti Vas da će se na Zagrebačkom Velesajmu u terminu od 04. – 07. travnja 2017. održati INTERKLIMA – 24. međunarodni sajam grijanja, klimatizacije, obrade pitkih voda i obnovljivih izvora energije.

Na sajmu INTERKLIMA prezentirat će se izlagači energetski učinkovitih građevinskih materijala, građevinske stolarije, rasvjete, opreme za unutarnje uređenje te tehničko-tehnološka rješenja koja podižu energetsku učinkovitost zgrade u svim fazama vijeka trajanja. Uz izlagački dio, tijekom sajma  održat će se i bogat program stručnih manifestacija, a središnji događaj će biti:

  • 24. međunarodni znanstveno – stručni simpozij o grijanju, hlađenju i klimatizaciji INTERKLIMA
  • 12. konferencija o termografiji

Sajam INTERKLIMA dugogodišnji je značajan čimbenik sektorske prepoznatljivosti i njegove održive konkurentnosti.

Za hrvatske proizvođače, sudjelovanje na ovom sajmu znači doprinos bržem stvaranju njihovih robnih marki i potvrdu prisutnosti na tržištu što pridonosi povećanju međunarodne konkurentnosti.

INTERKLIMA je ove godine osnažena terminskim zajedništvom sajmova:

  • GRADITELJSTVO – građenje i opremanje
  • EMAT – zaštita okoliša i komunalna oprema
  • INTERPROTEX – zaštita osoba i imovine

i kompatibilnih programa izlaganja i terminski objedinjenih pod nazivom

PROLJETNI SAJMOVI ZAGREBAČKOG VELESAJMA

Izlagački i programski sadržaj ovih sajmova stavlja u fokus planiranje, projektiranje, izgradnju, rekonstrukciju i opremanje objekata na energetski učinkovit i ekološki prihvatljiv način, uključujući i sve prisutniju potrebu za zaštitom ljudi, imovine i podataka.

Jednako tako, navedeni sajamski projekti prezentiraju inovacije i nove tehnologije u izgradnji, grijanju, klimatizaciji, upotrebi energije, zbrinjavanju otpada te osiguranju i zaštiti a time izravno utječu na razvoj, modernizaciju i konkurentnost pripadajućih djelatnosti te podizanju razine potražnje poslovnih subjekata i krajnjih korisnika.

Izvor: Zagrebački Velesajam – Interklima

Učitavanje mape...

Datum/Vrijeme
Datum(i) - 04.04.18. - 07.04.18.
Cijeli dan

Lokacija
Zagrebački Velesajam

Kategorije


Odgovori