Gong zvučna kupka u Požegi

Home / Događaj / Gong zvučna kupka u Požegi

Ako bih vam napisao da je terapija zvukom gonga dobra za: oslobađanje od stresa, razne neurološke, kardiovaskularne … probleme, rekao bih vam samo dio istine, možda uopće ne istinu.

Gong zvučna kupka u Požegi

Pa u čemu bi bila onda razlika od tradicionalnih, pa i nekih prirodnih načina liječenja ovih simptoma. Samo još jedan u nizu ?!

To bi izgledalo kao još jedan pripravak ili čudotvoran način liječenja kojem bi ljudi trebali pohrliti. Onda ste vi zapravo ljubitelji stresa i ne dobrog načina života, koji se zapravo ne žele riješiti tih svojih navika, već samo simptoma koje oni uzrokuju.

Žao mije, NEĆE IĆI!

Zato, ili nastavite po starom sa takvim stilom i potragom za eliksirom izbavljenja iz patnje. Moje mišljenje je da ga nećete pronaći.

Jedino pravo iscjeljenje se “krije” iza svega toga. Duboko u vama, vašem umu i osjećajima. Vašim slabostima i jakostima.

Moj savjet je da kažete sebi DOSTA!

Sa svojom autodestrukcijom, dosta sa stavljanjem flastera na rane koje ne zacjeljuju. I kad to odlučite, spremni ste na pravo iscjeljenje. Ne, to nije samo ova terapija zvukom. Takvih terapija ima puno, možda već neku i koristite, ali niste rekli DOSTA tom svom unutarnjem saboteru, pa ta terapija ne dopire do vaše prave suštine i prirode.

Gong zvučna kupka je uskoro u Požegi!

Zato ovu objavu događaja, pišem dovoljno rano da se susretnemo sa već donesenom odlukom. Ili jednostavno nemojte doći, nego se prošetajte uz Orljavu.
Kako ovakvu (kao i sve prethodne najave) nikad nisam pisao sa copy/paste, jer je svaka unikatna, to samo upućuje na to, da je pisana baš za vas koji je čitate.

Predlažem vam da sa sobom na gong zvučnu kupku ponesete bočicu vode, koja će na sebe vezati/memorirati vibraciju ove zvučne kupke i pretvoriti je u eliksir, kojeg kasnije možete konzumirati.

Šaljem vam veliki zagrljaj i veselim se svojim i vašim odlukama 🙂

Luka Merlin
Duhovni učitelj i iscjelitelj


Slušajte Radio Merlin!

Save

Save

Save

Učitavanje mape...

Datum/Vrijeme
Datum(i) - 08.11.17.
19:00 - 21:00

Lokacija
Gradsko Kazalište Požega

Kategorije


Odgovori