Energetski programirane mandale

Home / Događaj / Energetski programirane mandale

x12029430316174321080Mandale koje stvaram slijede principe kozmograma – to su više-manje geometrijske skice Univerzuma, prikazi makrokozmosa u mikrokozmosu. Za mene su moje mandale poseban oblik umjetničkog izražavanja s naglašenom energetskom i duhovnom komponentom.

Pročitaj više o izvornoj definiciji mandale na ovom linku. Moje mandale ne slijede orijentalni umjetnički izraz koji se javlja na tradicionalnim mandalama, ali jesu kvadratičnog oblika te su uglavnom prisutne centralna točka i radijalna ravnoteža motiva. I sve imaju filozofsku, metafizičku ili duhovnu poruku koja je utkana u njih. Ali to je sve što se tiče sličnosti s orijentalnim mandalama; likovni izraz je unikatno moj.

Svaka mandala je i energetski programirana te kao takva može služiti za zaštitu doma od negativnih energija, za energetsku podršku, harmoniju, mir, ljubav, osobni napredak ili bilo koju drugu temu koju naručitelj želi energetski i duhovno podržati.

Pogledaj primjere mandala koje sam stvarao NA MOJIM STRANICAMA U GALERIJI MANDALA.

Želiš li i ti da za tebe ili kao poklon za nekog tvog dragog naslikam osobnu programiranu mandalu s utkanom, filozofskom, duhovnom ili metafizičkom porukom?
Kontaktiraj me na boris.pecigos@gmail.com

Cijena malih mandala dimenzija 10×10 cm je 500 kn, a cijena većih se izračunava prema željenim dimenzijama (zbroj širine i visine slikarske pločice ili platna se pomnoži s 25 kn i dobije se cijena).

 


 

O meni: 

Ja sam Boris Pecigoš, umjetnik i akademski slikar, Reiki majstor i učitelj, majstor Osho zen tarota, duhovni učitelj i mistik…
Živim i radim u Rijeci, na granici gdje se susreću more i planine, koji su moja nepresušna veza s Izvorom. Povremeno sam aktivan i u Zagrebu.

www.boris-pecigos.com

 

Mapa nije raspoloživa

Datum/Vrijeme
Datum(i) - 21.12.17.
Cijeli dan

Kategorije


Rezervacija/Registracija

Rezervacija je zatvorena za ovaj događaj.

Odgovori