Duhovne tehnike za ovladavanje stresom i bijesom – 1. Predavanje

Home / Događaj / Duhovne tehnike za ovladavanje stresom i bijesom – 1. Predavanje

ssrf-logo-180x180Spiritual Science Research Foundation vas poziva na seriju jedinstvenih duhovnih predavanja koje će voditi Vladimir Ćirković. Svi su dobrodošli.

Svatko od nas želi iskusiti više sreće u životu, a kako bi to ostvarili potrebno je ići dublje unutar sebe. Kako reagiramo na situacije ovisi o impresijama unutar našeg podsvjesnog uma. Na ovom predavanju dati ćemo vam smjernice kako identificirati koje impresije ili mane osobnosti uzrokuju stres ili reakcije poput bijesa i podijeliti s vama učinkovitu duhovnu tehniku koja će vam pomoći to prevladati.

Ovu tehniku koja se naziva Proces uklanjanja mana osobnosti (eng. The Personality Defect Removal Process) je razvio Njegova Svetost Dr. Athavale, izvor inspiracije SSRF-a i osnivač Maharshi University of Spirituality. U ranijem profesionalnom životu bio je klinički hipnoterapeut s velikim istraživačkim iskustvom čiji je rad bio međunarodno priznat. Bio je autor mnogih časopisa i recenziranih članaka na temu Osobnog razvoja i kliničke hipnoterapije.

Kombinirajući svoje iskustvo iz psihijatrije i široko znanje o Duhovnosti, ovim tehnikama je pomogao tisućama ljudi da prevladaju blokade u svojem životu koje su ih sprečavale da dožive svoju istinsku veselu narav. Pomogao im je prevladati mane osobnosti poput straha, bijesa i nesigurnosti omogućujući im da iskuse promjene svoje osobnosti na bolje te na taj način poboljšaju svoj život.

Ova predavanja su besplatna, a zahvalni smo na svakoj donaciji SSRF-u.

Datumi i teme pojedinog predavanja:

 • 1. predavanje: Četvrtak 10.11.2016. 19:00-20:30
  • Uvod u Proces uklanjanja mana osobnosti
  • Kako identificirati mane osobnosti
 • 2. predavanje: Utorak 15.11.2016. 19:00-20:30
  • Kako pisati greške (neispravne akcije/reakcije)
  • Kako voditi PDR dnevnik
 • 3. predavanje: Četvrtak 24.11.2016. 19:00-20:30
  • Tehnike autosugestija
  • Kako analizirati greške i oblikovati autosugestije

Naša preporuka je da dođete na sva tri predavanja kako bi što bolje usvojili znanje o Procesu uklanjanja mana osobnosti. Za one koji neće moći priusustvovati svim predavanjima, na početku svakog sljedećeg dati ćemo kratki osvrt na ono o čemu smo ranije govorili.

Za sva pitanja o predavanju možete nas kontaktirati putem maila ssrf.adriatic@gmail.com

O predavaču:

Vladimir Ćirković dolazi iz Srbije i učenik je Njegove Svetosti Dr. Athavale-a. Vladimir je diplomirao na Akademiji dramske umjetnosti u Novom Sadu i imao je uspješnu karijeru kao profesionalni glumac. Bio je izložen svom uspjehu koji karijera može donijeti, no uvijek je osjećao da mu nešto nedostaje. Bez obzira na to koliko je uspješan bio, nije  osjećao unutarnje ispunjenje. U početku, Vladimir nije ni vjerovao u Boga, no nakon što je započeo s duhovnom praksom počeo je shvaćati da je upravo Bog bio dio koji je nedostajao u njegovom životu. Imao je više duhovnih iskustava u jednoj godini nego što su glumci s kojima je pričao imali tijekom čitave karijere, te je Vladimir počeo shvaćati kolika je važnost duhovne prakse. U kratkom vremenskom razdoblju shvatio je da je duhovni rast pravi smisao života i vrijeme koje je posvećivao Duhovnosti iz dana u dan se povećavalo. Kao rezultat toga, Vladimir je postigao značajan duhovni napredak i trenutno je u potpunosti posvećen širenju Duhovnosti, te vodi brigu o širenju Duhovnosti i o duhovnoj praksi tragatelja u Europi. Njegov je cilj služiti čovječanstvu u Božanskoj misiji širenja Duhovnosti za dobrobit svakog pojedinca i društva u cjelini.

Ovaj događaj organizira:

Spiritual Science Research Foundation
www.ssrf.org

Učitavanje mape...

Datum/Vrijeme
Datum(i) - 10.11.16.
19:00 - 20:30

Lokacija
Chilloutka

Kategorije


Rezervacija/Registracija

Rezervacija je zatvorena za ovaj događaj.

Odgovori