Duhovna Radionica (3 sata)

Home / Događaj / Duhovna Radionica (3 sata)

7 djelotvornih duhovnih tehnika samoiscjeljivanja

Spiritual Science Research Foundation vas poziva na jedinstvenu duhovnu radionicu koju će voditi Vladimir Ćirković. Svi su dobrodošli.
Jeste li se ikada suočili s problemima u životu koji ne nestaju unatoč svom vašem trudu te primjeni svih poznatih rješenja i lijekova? Kad se to dogodi, vrlo vjerojatno je korijenski uzrok problema u duhovnoj dimenziji. Ukoliko je korijenski uzrok problema duhovne prirode samo duhovno rješenje može trajno ukloniti problem.
Ovom radionicom pomoći ćemo vam shvatiti kako duhovna dimenzija utječe na sve aspekte naših života i kako redovitom duhovnom praksom upotpunjenom tehnikama samoizlječenja možete prevladati mnoge probleme s kojima ste suočeni. Jesu li problemi vezani uz fizičko ili psihičko zdravlje manje je bitno – duhovna praksa i metode duhovnog iscjeljivanja primjenjive su i učinkovite u mnogim različitim slučajevima.
Kroz praktične primjere i analize stvarnih slučajeva uputiti ćemo vas kako primjeniti 7 jakih duhovnih tehnika samoiscjeljivanja. Ove tehnike su jeftine, jednostavne za upotrebu, te mogu služiti kao nadopuna našoj trenutnoj duhovnoj praksi. SSRF potiče upotrebu samoiscjeljivajućih tehnika jer nam one omogućuju da ne ovisimo o drugima već da budemo samostalni i samodostatni. Pozivamo vas da nam se pridružite.
Ova duhovna radionica je besplatna, a zahvalni smo na svakoj donaciji SSRF-u.
O predavaču:
Vladimir Ćirković živi u Hrvatskoj i učenik je Njegove Svetosti Dr. Athavale-a. Vladimir je diplomirao na Akademiji dramske umjetnosti u Novom Sadu i imao je uspješnu karijeru kao profesionalni glumac. Bio je izložen svom uspjehu koji karijera može donijeti, no uvijek je osjećao da mu nešto nedostaje. Bez obzira na to koliko je uspješan bio, nije osjećao unutarnje ispunjenje. U početku, Vladimir nije ni vjerovao u Boga, no nakon što je započeo s duhovnom praksom počeo je shvaćati da je upravo Bog bio dio koji je nedostajao u njegovom životu. Imao je više duhovnih iskustava u jednoj godini nego što su glumci s kojima je pričao imali tijekom čitave karijere, te je Vladimir počeo shvaćati kolika je važnost duhovne prakse. U kratkom vremenskom razdoblju shvatio je da je duhovni rast pravi smisao života i vrijeme koje je posvećivao Duhovnosti iz dana u dan se povećavalo. Kao rezultat toga, Vladimir je postigao značajan duhovni napredak i trenutno je u potpunosti posvećen širenju Duhovnosti, te vodi brigu o širenju Duhovnosti i o duhovnoj praksi tragatelja u Europi. Njegov je cilj služiti čovječanstvu u Božanskoj misiji širenja Duhovnosti za dobrobit svakog pojedinca i društva u cjelini.

Ovaj događaj organizira:
Spiritual Science Research Foundation
www.ssrf.org/hr

Učitavanje mape...

Datum/Vrijeme
Datum(i) - 23.04.17.
10:00 - 13:00

Lokacija
Centar Tara

Kategorije


Odgovori