DreamDance – Rijeka i Zagreb

Home / Događaj / DreamDance – Rijeka i Zagreb

DreamDance je meditativno vrlo intenzivno “slobodno” kretanje – plesanje (bez zadane koreografije). Pravi “shortcut” za spajanje sa samim sobom, osvještavanje svoje savršenosti i način da se osjetite svježe, razgibano, zadovoljno,…što je i prvi faktor da budete dovoljno opušteni da vam se lakše ispune svi snovi i misli budu fokusirane. Opuštenost i zadovoljstvo, uz zahvalnost, glavna su stanja potrebna da napredujete u bilo kojem smislu – Ljubavno, Poslovno, Zdravstveno… Ovdje smo da pokrenemo čarobni kotač pokretom…123

DreamDance Vas zagrije, razgiba, opusti, oslobodi, i vrati vas tamo gdje spadate – u savršenstvo. Zvuk više nije pjesma, on je val koji jašete, osjećajući svaki svoj atom.

Prakticirajući DreamDance se NE lječite, ovdje ste već SAVRŠENI!

Vrlo šarolik izbor pomno probrane glazbe iz cijelog svijeta, od laganih melodija do frenetičnih superbrzih ritmova, uvijek odlična ekipa je garancija za lijepe trenutke! Program je “za odlikaše”, ali i za one posebne iz zadnjih klupa!

Naziv ovih termina je “UVOD U SNOVE”, namjenjeno je da se noviji učesnici upoznaju sa programom, uz poseban uvod, ipak, nije prepreka da prisustvuju i oni koji su već bili.

Subota 24.9.2016. 20h dvorana MO Kozala, Rijeka.

Nedjelja 25.9.2016. 19h Kuća života, Vlaška 81, ZAGREB

Prijave obavezne. Broj učesnika max 12.

Više informacija i rezervacije nalaze se na DreamDance stranicama udruge Spirit

Učitavanje mape...

Datum/Vrijeme
Datum(i) - 24.09.16. - 25.09.16.
00:00

Lokacija
Kuća života

Kategorije


Odgovori