Besplatno predavanje: Kako život ispuniti blaženstvom

Home / Događaj / Besplatno predavanje: Kako život ispuniti blaženstvom

Saznajte kako živjeti život ispunjen blaženstvom?

Spiritual Science Research Foundation vas poziva na jedinstveno duhovno predavanje koje će voditi Vladimir Ćirković. Svi su dobrodošli.

Tražite li način kako živjeti sretniji život? Većina nas bi potvrdno odgovorila, međutim, s obzirom na ubrzan i zahtjevan stil života teško nam je pronaći sreću koja traje. Problem je što puno puta tražimo sreću iz vanjskih izvora, a zapravo ju trebamo tražiti dublje unutar sebe.

Na ovom predavanju podijeliti ćemo kako nam redovita duhovna praksa može omogućiti doživljaj blaženstva iz nutrine duše i tako iskusimo našu istinsku prirodu.

Blaženstvo je daleko iznad bilo kojeg doživljaja svjetovne sreće i ono traje vječno. Radeći duhovnu praksu, možete živjeti zdraviji i sretniji život već od danas.

Ovo predavanje će također dati odgovore na pitanja:

  • Koji je smisao života?
  • Kako prevladati probleme u životu?
  • Kako prevladati tešku sudbinu?
  • Kako živjeti duhovno čišći život?

Pozivamo vas da se pridružite ovom duhovnom predavanju.

Ovo predavanje je besplatno, a zahvalni smo na svakoj donaciji SSRF-u.

O predavaču:

Vladimir Ćirković živi u Hrvatskoj i učenik je Njegove Svetosti Dr. Athavale-a. Vladimir je diplomirao na Akademiji dramske umjetnosti u Novom Sadu i imao je uspješnu karijeru kao profesionalni glumac. Bio je izložen svom uspjehu koji karijera može donijeti, no uvijek je osjećao da mu nešto nedostaje. Bez obzira na to koliko je uspješan bio, nije osjećao unutarnje ispunjenje. U početku, Vladimir nije ni vjerovao u Boga, no nakon što je započeo s duhovnom praksom počeo je shvaćati da je upravo Bog bio dio koji je nedostajao u njegovom životu. Imao je više duhovnih iskustava u jednoj godini nego što su glumci s kojima je pričao imali tijekom čitave karijere, te je Vladimir počeo shvaćati kolika je važnost duhovne prakse. U kratkom vremenskom razdoblju shvatio je da je duhovni rast pravi smisao života i vrijeme koje je posvećivao Duhovnosti iz dana u dan se povećavalo. Kao rezultat toga, Vladimir je postigao značajan duhovni napredak i trenutno je u potpunosti posvećen širenju Duhovnosti, te vodi brigu o širenju Duhovnosti i o duhovnoj praksi tragatelja u Europi. Njegov je cilj služiti čovječanstvu u Božanskoj misiji širenja Duhovnosti za dobrobit svakog pojedinca i društva u cjelini.

Ovaj događaj organizira:

Spiritual Science Research Foundation

www.ssrf.org/hr

Učitavanje mape...

Datum/Vrijeme
Datum(i) - 19.04.17.
18:00 - 19:30

Lokacija
Udruga AUM

Kategorije


Odgovori