Besplatno predavanje: Upravlja li sudbina mojim životom? Saznajte kako to promijeniti

Home / Događaj / Besplatno predavanje: Upravlja li sudbina mojim životom? Saznajte kako to promijeniti

Upravlja li sudbina mojim životom? Saznajte kako to promijeniti

Spiritual Science Research Foundation vas poziva na jedinstveno duhovno predavanje koje će voditi Vladimir Ćirković. Svi su dobrodošli.

Kada se suočavamo s izazovima u životu, ponekad se zapitamo: “Zašto se to događa baš meni?” Neki su možda, razmišljajući o poteškoćama kroz koje su prošli u životu, pomislili “Je li moguće da mi je takva sudbina?” i na trenutke se osjećali nemoćnim da promjene situaciju. Često je vjerovanje da ukoliko se trudimo da budemo dobre osobe i da činimo dobra djela, da će nam se isto i vratiti. Međutim, ne shvaćamo da naša karma iz svih naših prošlih života uvelike utječe na naš sadašnji život.

Duhovno istraživanje je pokazalo da je 65% događaja u našim životima određeno sudbinom i izvan je naše kontrole. To uključuje sve značajne događaje u našim životima koji su uzroci naše sreće i nesreće. Na ovom duhovnom predavanju objasniti ćemo kako duhovnom praksom možemo prevladati našu nepovoljnu sudbinu. Duhovna praksa ne pomaže nam samo da prevladamo našu sudbinu, već nam omogućuje da doživljavamo više sreće i stabilnosti u životu. Pozivamo vas da nam se pridružite na ovom duhovnom predavanju kako biste saznali više.

Ovo predavanje je besplatno, a zahvalni smo na svakoj donaciji SSRF-u.

Učitavanje mape...

Datum/Vrijeme
Datum(i) - 07.11.17.
18:00 - 19:30

Lokacija
Club Lazareti

Kategorije


Odgovori