Besplatno predavanje: Duhovne tehnike za ovladavanje stresom i bijesom

Home / Događaj / Besplatno predavanje: Duhovne tehnike za ovladavanje stresom i bijesom

Duhovne tehnike za ovladavanje stresom i bijesom.

Spiritual Science Research Foundation vas poziva na jedinstveno duhovno predavanje koje će voditi Milutin Pankrac. Svi su dobrodošli.

Svatko od nas želi iskusiti više sreće u životu, a kako bi to ostvarili potrebno je ići dublje unutar sebe. Kako reagiramo na situacije ovisi o impresijama unutar našeg podsvjesnog uma. Na ovom predavanju pružit ćemo smjernice kako identificirati koje impresije ili mane osobnosti uzrokuju stres ili reakcije poput bijesa i podijeliti s vama učinkovitu duhovnu tehniku koja će vam pomoći to prevladati.

Ovu tehniku koja se naziva Proces uklanjanja mana osobnosti (eng. The Personality Defect Removal Process) je razvio Njegova Svetost Dr. Athavale, inspiracija SSRF-a i osnivač Maharshi University of Spirituality. U ranijem profesionalnom životu bio je klinički hipnoterapeut s velikim istraživačkim iskustvom čiji je rad bio međunarodno priznat. Bio je autor mnogih časopisa i recenziranih članaka na temu Osobnog razvoja i kliničke hipnoterapije.

Kombinirajući svoje iskustvo iz psihijatrije i široko znanje o Duhovnosti, ovim tehnikama je pomogao tisućama ljudi da prevladaju blokade u svojem životu koje su ih sprječavale da dožive svoju istinsku veselu narav. Pomogao im je prevladati mane osobnosti poput straha, bijesa i nesigurnosti omogućujući im da iskuse promjene svoje osobnosti na bolje te na taj način poboljšaju svoj život.

Predavanje je besplatno, a zahvalni smo na svakoj donaciji SSRF-u.

Učitavanje mape...

Datum/Vrijeme
Datum(i) - 13.06.17.
19:00 - 20:30

Lokacija
Chilloutka

Kategorije


Odgovori