Besplatno predavanje: 8 koraka duhovne prakse

Home / Događaj / Besplatno predavanje: 8 koraka duhovne prakse

Spiritual Science Research Foundation vas poziva na jedinstveno duhovno predavanje koje će voditi Milutin Pankrac. Svi su dobrodošli.

U današnje vrijeme susrećemo se s mnogo različitih duhovnih praksi i duhovnih puteva. Postoji duhovni princip koji nalaže da ukoliko želimo ostvariti duhovni rast, duhovnu praksu treba raditi u skladu s vremenom u kojem živimo. Prema tome, ako se trudimo da naša duhovna praksa uključuje sve potrebne aspekte s obzirom na današnje vrijeme, brzo ćemo duhovno napredovati.

Prema smjernicama Njegove Svetosti Dr. Athavalea, koji je inspiracija Spiritual Science Research Foundation-a, preporučujemo 8 koraka duhovne prakse koji sadrže različite aspekte raznih duhovnih puteva neophodne u današnje doba. Tih 8 koraka su: Pojanje Božjeg Imena, Boravak u društvu Isitine, Služenje Istini, Žrtvovanje, Duhovna ljubav, Uklanjanje ega, Uklanjanje mana osobnosti i Duhovna emocija. Na ovom predavanju govoriti ćemo o tome kako sve bitne aspekte duhovne prakse postepeno ugraditi u postojeću duhovnu praksu.

Ovo predavanje je besplatno, a zahvalni smo na svakoj donaciji SSRF-u.

Učitavanje mape...

Datum/Vrijeme
Datum(i) - 15.11.17.
19:00 - 20:30

Lokacija
Chilloutka

Kategorije


Odgovori