Besplatno javno predavanje – Kako živjeti život ispunjen blaženstvom?

Home / Događaj / Besplatno javno predavanje – Kako živjeti život ispunjen blaženstvom?

Kako živjeti život ispunjen blaženstvom?

Spiritual Science Research Foundation poziva vas na jedinstveno duhovno predavanje koje će voditi Milutin Pankrac. Svi su dobrodošli.

Tražite li način kako živjeti sretniji život? Većina nas bi potvrdno odgovorila, međutim, s obzirom na ubrzan i zahtjevan stil života teško nam je pronaći sreću koja traje. Problem je što puno puta tražimo sreću iz vanjskih izvora, a zapravo ju trebamo tražiti dublje unutar sebe.

Na ovom predavanju podijeliti ćemo kako nam redovita duhovna praksa može omogućiti doživljaj blaženstva iz nutrine duše i tako iskusimo našu istinsku prirodu.

Blaženstvo je daleko iznad bilo kojeg doživljaja svjetovne sreće i ono traje vječno. Radeći duhovnu praksu, možete živjeti zdraviji i sretniji život već od danas.

Ovo predavanje će također dati odgovore na pitanja:
Koji je smisao života?
Kako prevladati probleme u životu?
Kako prevladati tešku sudbinu?
Kako živjeti duhovno čišći život?

Pozivamo vas da se pridružite ovom duhovnom predavanju.
Predavanje je besplatno, a zahvalni smo na svakoj donaciji SSRF-u.

O predavaču:

Milutin Pankrac živi u Hrvatskoj i trenutno je odgovoran za aktivnosti SSRF-a diljem svijeta. Rođen u obitelji koja ima multikulturalno europsko porijeklo (hrvatsko, srpsko, austrijsko, češko), od malih nogu je prigrlio ljepotu kulturalne raznovrsnosti u ljudima. To mu je pomoglo da ima široke poglede i da razvije ljubav prema drugima bez obzira na njihovo podrijetlo.

Po zanimanju je inženjer građevine. Nakon što je diplomirao otvorio je vlastitu tvrtku koja se bavila proizvodnjom i prodajom namještaja. Unutar 15 godina tvrtka je povećala broj zaposlenih od 1 do 80, zajedno sa regionalnim ograncima.

Nakon započinjanja duhovne prakse prema smjernicama SSRF-a 2009. godine, imao je puno duhovnih iskustva koja su mu promijenila život, uključujući i ona kada mu je život spašen. To mu je povećalo vjeru u duhovnu praksu, te je od 2011. godine sve manje bio angažiran oko posla a sve više vremena je posvećivao prakticiranju Duhovnosti i pomaganju drugima da shvate važnost duhovne prakse u svakodnevnom životu.

Njegova supruga i kći također prakticiraju Duhovnost prema smjernicama SSRF-a. Cijela obitelj se trudi stalno živjeti Duhovnost u svojem domu i u odnosima s drugima. Zbog takve posvećenosti prakticiranju Duhovnosti, u zadnjih nekoliko godina Milutin je ostvario brz duhovni napredak.

Ovaj događaj organizira:

Spiritual Science Research Foundation

www.ssrf.org/hr

Učitavanje mape...

Datum/Vrijeme
Datum(i) - 30.05.17.
19:00 - 20:30

Lokacija
Chilloutka

Kategorije


Odgovori