Besplatno javno predavanje: Kako pisati greške (neispravne akcije/reakcije), Kako voditi PDR dnevnik

Home / Događaj / Besplatno javno predavanje: Kako pisati greške (neispravne akcije/reakcije), Kako voditi PDR dnevnik

ssrf-logo-180x180Spiritual Science Research Foundation vas poziva na jedinstveno duhovno predavanje koje će voditi Njegova Svetost Milutin Pankrac. Svi su dobrodošli.

Svatko od nas želi iskusiti više sreće u životu, a kako bi to ostvarili potrebno je ići dublje unutar sebe. Kako reagiramo na situacije ovisi o impresijama unutar našeg podsvjesnog uma. Na ovom predavanju dati ćemo vam smjernice kako identificirati koje impresije ili mane osobnosti uzrokuju stres ili reakcije poput bijesa i podijeliti s vama učinkovitu duhovnu tehniku koja će vam pomoći to prevladati.

Ovu tehniku koja se naziva Proces uklanjanja mana osobnosti (eng. The Personality Defect Removal Process) je razvio Njegova Svetost Dr. Athavale, izvor inspiracije SSRF-a i osnivač Maharshi University of Spirituality. U ranijem profesionalnom životu bio je klinički hipnoterapeut s velikim istraživačkim iskustvom čiji je rad bio međunarodno priznat. Bio je autor mnogih časopisa i recenziranih članaka na temu Osobnog razvoja i kliničke hipnoterapije.

Kombinirajući svoje iskustvo iz psihijatrije i široko znanje o Duhovnosti, ovim tehnikama je pomogao tisućama ljudi da prevladaju blokade u svojem životu koje su ih sprečavale da dožive svoju istinsku veselu narav. Pomogao im je prevladati mane osobnosti poput straha, bijesa i nesigurnosti omogućujući im da iskuse promjene svoje osobnosti na bolje te na taj način poboljšaju svoj život.

 

Ova predavanja su besplatna, a zahvalni smo na svakoj donaciji SSRF-u.

 

Datumi i teme pojedinog predavanja:

 • predavanje: Srijeda 9.11.2016. 18:00-19:30
  • Uvod u Proces uklanjanja mana osobnostil
  • Kako identificirati mane osobnosti
 • predavanje: Srijeda 16.11.2016. 18:00-19:30
  • Kako pisati greške (neispravne akcije/reakcije)
  • Kako voditi PDR dnevnik
 • predavanje: Srijeda 23.11.2016. 18:00-19:30
  • Tehnike autosugestija
  • Kako analizirati greške i oblikovati autosugestije

Naša preporuka je da dođete na sva tri predavanja kako bi što bolje usvojili znanje o Procesu uklanjanja mana osobnosti. Za one koji neće moći priusustvovati svim predavanjima, na početku svakog sljedećeg dati ćemo kratki osvrt na ono o čemu smo ranije govorili.

 

Za sva pitanja o predavanju možete nas kontaktirati putem maila ssrf.adriatic@gmail.com

 

O predavaču:

Njegova Svetost Milutin Pankrac živi u Hrvatskoj i trenutno je odgovoran za aktivnosti SSRF-a diljem svijeta. Rođen u obitelji koja ima multikulturalno europsko porijeklo (hrvatsko, srpsko, austrijsko, češko), od malih nogu je prigrlio ljepotu kulturalne raznovrsnosti  u ljudima. To mu je pomoglo da ima široke poglede i da razvije ljubav prema drugima bez obzira na njihovo podrijetlo. 

Po zanimanju je inženjer građevine. Nakon što je diplomirao otvorio je vlastitu tvrtku koja se bavila proizvodnjom i prodajom namještaja. Unutar 15 godina tvrtka je povećala broj zaposlenih od 1 do 80, zajedno sa regionalnim ograncima.

Nakon započinjanja duhovne prakse prema smjernicama SSRF-a 2009. godine, imao je puno duhovnih iskustva koja su mu promijenila život, uključujući i ona kada mu je život spašen. To mu je povećalo vjeru u duhovnu praksu, te je od 2011. godine sve manje bio angažiran oko posla a sve više vremena je posvećivao prakticiranju Duhovnosti i pomaganju drugima da shvate važnost duhovne prakse u svakodnevnom životu.

Njegova supruga i kći također prakticiraju Duhovnost prema smjernicama SSRF-a. Kao obitelj se stalno trude živjeti Duhovnost kod kuće i u interakciji s drugima. Zbog takve posvećenosti prakticiranju Duhovnosti, u zadnjih nekoliko godina Njegova Svetost Milutin je ostvario brz duhovni napredak i dostigao Svetost (duhovnu razinu od 70%) u siječnju 2016. godine.

Ovaj događaj organizira:

Spiritual Science Research Foundation
www.ssrf.org

 

Učitavanje mape...

Datum/Vrijeme
Datum(i) - 16.11.16.
18:00 - 19:30

Lokacija
Udruga AUM

Kategorije


Odgovori