Besplatno javno predavanje

Home / Događaj / Besplatno javno predavanje

Tehnikama pojanja do mirnoće uma

 Spiritual Science Research Foundation vas poziva na jedinstveno duhovno predavanje koje će voditi Njegova Svetost Milutin Pankrac. Svi su dobrodošli.

ssrf-logo-180x180U današnje vrijeme, zbog užurbanog i zahtjevnog načina života teško je održati stabilnost i mirnoću izunutra. Naš um je tijekom dana bombardiran milijunima misli, a to može dovesti do osjećaja psihičke iscrpljenosti. Neki od nas možda su pokušali razne tehnike kako bi prevladali ovaj problem, no postoji jedna jednostavna a ujedno i vrlo učinkovita tehnika za postizanje mirnoće uma.

Na ovom predavanju podijeliti ćemo s vama tehniku pojanja koja će nadjačati razne impresije u podsvjesnom umu koje dovode do prekomjernih misli. Osim što je učinkovit alat za smirivanje uma, pojanje je također najpogodnija duhovna praksa za današnje vrijeme jer se može obavljati bilo gdje i bilo kad, bez ikakvih ograničenja. Saznajte kako djeluje pojanje i koja pojalica je pogodna za postizanje mirnoće uma a ujedno i za duhovni rast.

 

Ovo predavanje je besplatno, a zahvalni smo na svakoj donaciji SSRF-u.

 

O predavaču:

 Njegova Svetost Milutin Pankrac živi u Hrvatskoj i trenutno je odgovoran za aktivnosti SSRF-a diljem svijeta. Rođen u obitelji koja ima multikulturalno europsko porijeklo (hrvatsko, srpsko, austrijsko, češko), od malih nogu je prigrlio ljepotu kulturalne raznovrsnosti  u ljudima. To mu je pomoglo da ima široke poglede i da razvije ljubav prema drugima bez obzira na njihovo podrijetlo.

 Po zanimanju je inženjer građevine. Nakon što je diplomirao otvorio je vlastitu tvrtku koja se bavila proizvodnjom i prodajom namještaja. Unutar 15 godina tvrtka je povećala broj zaposlenih od 1 do 80, zajedno sa regionalnim ograncima.

 Nakon započinjanja duhovne prakse prema smjernicama SSRF-a 2009. godine, imao je puno duhovnih iskustva koja su mu promijenila život, uključujući i ona kada mu je život spašen. To mu je povećalo vjeru u duhovnu praksu, te je od 2011. godine sve manje bio angažiran oko posla a sve više vremena je posvećivao prakticiranju Duhovnosti i pomaganju drugima da shvate važnost duhovne prakse u svakodnevnom životu.

 Njegova supruga i kći također prakticiraju Duhovnost prema smjernicama SSRF-a. Kao obitelj se stalno trude živjeti Duhovnost kod kuće i u interakciji sa drugima. Zbog takve posvećenosti prakticiranju Duhovnosti, u zadnjih nekoliko godina Njegova Svetost Milutin je ostvario brz duhovni napredak i dostigao Svetost (duhovnu razinu od 70%) u siječnju 2016. godine.

 

Ovaj događaj organizira:

Spiritual Science Research Foundation

www.ssrf.org/hr

Učitavanje mape...

Datum/Vrijeme
Datum(i) - 28.10.16.
18:00 - 19:30

Lokacija
Gradska knjižnica Zadar

Kategorije


Odgovori