Access Bars® tečaj

Home / Događaj / Access Bars® tečaj

Prvi tečaj u Accessu je Bars®. Znate li da postoje 32 točke na vašoj glavi koje nježno dodirnute, snažno i lako otpuštaju sve ono što vam ne dopušta primanje? Ove točke sadrže sve misli, vjerovanja, emocije i razmišljanja koje ste pohranili u bilo kojem životu. Ovo je mogućnost da sve otpustite!

Svaki Bars® tretman može otpustiti 5 – 10 tisuća godina ograničavanja na području vašeg života, a odgovaraju posebnoj Bars točci koja se dodiruje. Ovo je nevjerojatno njegujući i opuštajući proces rastvaranja ograničenja na svim područjima vašeg života koje ste voljni promijeniti!

Koliko puno u svom životu radije radite nego primate? Jeste li uočili da vaš život još nije onakav kakav biste voljeli da bude? Možete imati sve što poželite (i još više!) ako ste voljni primiti puno više i možda malo manje raditi. Primanje ili učenje Barsa će vam omogućiti to i mnogo više!

Bars® je pomogao tisućama ljudi da promijene mnoge dijelove svog tijela i svog života uključujući spavanje, zdravlje i težinu, novac, seks i veze, nelagodnost, stres i još puno toga! U najgorem slučaju ćete se osjećati kao da ste imali najbolju masažu u životu. U najboljem slučaju vam se cjelokupan život može promijeniti u nešto veće s potpunom lakoćom.

Trajanje: Jedan dan

Voditelj: SNJEŽANA GOTTSTEIN
Access Consciousness® Certified Facilitator

Tel: 00385 95 919 8959
email: snjezana.gott@gmail.com
www.snjezanagottstein.com

Učitavanje mape...

Datum/Vrijeme
Datum(i) - 05.03.16.
10:00 - 18:00

Lokacija
Zaprešić

Kategorije


Rezervacija/Registracija

Rezervacija je zatvorena za ovaj događaj.

Odgovori