7 djelotvornih duhovnih tehnika samoiscjeljivanja – besplatna trosatna duhovna radionica

Home / Događaj / 7 djelotvornih duhovnih tehnika samoiscjeljivanja – besplatna trosatna duhovna radionica

7 djelotvornih duhovnih tehnika samoiscjeljivanja

Spiritual Science Research Foundation vas poziva na jedinstvenu duhovnu radionicu koju će voditi Milutin Pankrac. Svi su dobrodošli.

Jeste li se ikada suočili s problemima u životu koji ne nestaju unatoč svom vašem trudu te primjeni svih poznatih rješenja i lijekova? Kad se to dogodi, vrlo vjerojatno je korijenski uzrok problema u duhovnoj dimenziji. Ukoliko je korijenski uzrok problema duhovne prirode samo duhovno rješenje može trajno ukloniti problem.

Ovom radionicom pomoći ćemo vam shvatiti kako duhovna dimenzija utječe na sve aspekte naših života i kako redovitom duhovnom praksom upotpunjenom tehnikama samoizlječenja možete prevladati mnoge probleme s kojima ste suočeni. Jesu li problemi vezani uz fizičko ili psihičko zdravlje manje je bitno – duhovna praksa i metode duhovnog iscjeljivanja primjenjive su i učinkovite u mnogim različitim slučajevima.

Kroz praktične primjere i analize stvarnih slučajeva uputiti ćemo vas kako primjeniti 7 jakih duhovnih tehnika samoiscjeljivanja.

Ove tehnike su jeftine, jednostavne za upotrebu, te mogu služiti kao nadopuna našoj trenutnoj duhovnoj praksi. SSRF potiče upotrebu samoiscjeljivajućih tehnika jer nam one omogućuju da ne ovisimo o drugima već da budemo samostalni i samodostatni. Pozivamo vas da nam se pridružite.

Ova duhovna radionica je besplatna, a zahvalni smo na svakoj donaciji SSRF-u.

O predavaču:

Milutin Pankrac živi u Hrvatskoj i trenutno je odgovoran za aktivnosti SSRF-a diljem svijeta. Rođen u obitelji koja ima multikulturalno europsko porijeklo (hrvatsko, srpsko, austrijsko, češko), od malih nogu je prigrlio ljepotu kulturalne raznovrsnosti u ljudima. To mu je pomoglo da ima široke poglede i da razvije ljubav prema drugima bez obzira na njihovo podrijetlo.

Po zanimanju je inženjer građevine. Nakon što je diplomirao otvorio je vlastitu tvrtku koja se bavila proizvodnjom i prodajom namještaja. Unutar 15 godina tvrtka je povećala broj zaposlenih od 1 do 80, zajedno sa regionalnim ograncima.

Nakon započinjanja duhovne prakse prema smjernicama SSRF-a 2009. godine, imao je puno duhovnih iskustva koja su mu promijenila život, uključujući i ona kada mu je život spašen. To mu je povećalo vjeru u duhovnu praksu, te je od 2011. godine sve manje bio angažiran oko posla a sve više vremena je posvećivao prakticiranju Duhovnosti i pomaganju drugima da shvate važnost duhovne prakse u svakodnevnom životu.

Njegova supruga i kći također prakticiraju Duhovnost prema smjernicama SSRF-a. Kao obitelj se stalno trude živjeti Duhovnost kod kuće i u interakciji s drugima. Zbog takve posvećenosti prakticiranju Duhovnosti, u zadnjih nekoliko godina Njegova Svetost Milutin je ostvario brz duhovni napredak.

Ovaj događaj organizira:

Spiritual Science Research Foundation

www.ssrf.org/hr

Save

Save

Save

Učitavanje mape...

Datum/Vrijeme
Datum(i) - 25.03.17.
10:00 - 15:00

Lokacija
Chilloutka

Kategorije


Odgovori