Znakovi prisustva anđela i 10 razloga zašto je korisno prepoznavati znakove anđela

Home / Duhovnost i mistika / Anđeli / Znakovi prisustva anđela i 10 razloga zašto je korisno prepoznavati znakove anđela

Mnogi ljudi širom svijeta vide znakove anđela, posebno tijekom ključnih trenutaka njihova života. Možda vam se upravo to i dogodilo, ali znate li razloge zašto vidite anđeoske znakove? Ali prvo pojasniti ćemo, što su anđeli i što mislimo pod anđeoskim znakovima.

Jedna je stvar jasna: živimo u svijetu prividnog razdvajanja gdje se često osjećamo sami i odvojeni – ali to je samo iluzija. Istina je da smo u svako doba pomogli i pomognuti duhovnim bićima iz viših područja. Neki ih nazivaju anđeoskim bićima, anđelima skrbnicima ili jednostavno anđelima.

Znakovi prisustva anđela, prepoznavati znakove anđela, znakovi anđela
Poznajete li najčešće znakove anđela?

Znakovi prisustva anđela i 10 razloga zašto je korisno prepoznavati znakove anđela

Ta visoko vibrirajuća bića uvijek su na vašoj strani i pomažu vam da ispunite svoju životnu misiju na zemlji. Kao niže vibrirajuća bića i iako ih lakobaš i ne vidimo, oni su cijelo vrijeme uz nas i sve vrijeme komuniciraju s nama i kroz znakove i simbole. Sve što trebamo učiniti je obratiti pažnju na znakove anđela i razumjeti značenje njihove anđeoske poruke. Iako ste stručnjak za značenje vlastitih znakova, ovdje su 10 najčešćih razloga zašto ih viđate. Ali prvo – poznajete li najčešće znakove anđela?

Najčešći znakovi prisustva anđela:

Anđeli komuniciraju s nama na vrlo različite načine, u većini slučajeva, pomoću znakova i simbola. Kad god vidite ove anđeoske znakove, poruka je jasna: vaši anđeli čuvari su blizu, pomažu i pomažu vam. Najčešći znakovi anđela su:

 • Brojevi – kada uočite uzorak repetitivnih brojeva poput 11:11 i 444 to je nerjetko prvi su signal da vaš anđeo pokušava komunicirati s vama
 • Perje – kada pronađete perje na mjestima gdje se obično ne nalazi, nema nekog objektivnog razloga da je ispalo iz jastuka ili uletilo kroz prozor
 • Novčići i novčana jedinica – “podmetanje” novca, novčića ili dukata način je anđeoskog obraćanja. Kada tako nešto pronađete na svom putu to je način kojim vam daju do znanja da nastavite na način na koji ste i započeli (u istoj energiji – uvjerenju) i da vjerujete da će sve biti u redu
 • Duga – ako vidite dugu ili svjetlosni sprektar boja a bez prisutnosti kiše, vjerujte da vam se vaš osobni anđeo obraća
 • Oblaci, obrisi, siluete, simbolika – ugledate obris cvijeta, srca i drugog oblika… simbol nečeg što vam je drago na nekom neuobičajenom mjestu, to su također su znakovi da vam se vaši anđeli obraćaju
 • Osjećaj dodira – doživljavanje dodira i osjećaj trnaca u donjem djelu kralježnice ili na dijelovima vašeg tijela znak je da vibracijski komuniciraju s vama. To je vrlo čest signal
 • Mirisi – mirisi ugodnih aroma nepoznatog izvora, osobito cvjetnih mirisa koji slučajno izlaze iz ničega, mogu biti znakovi anđela
 • Svjetla, bljeskalice – viđenje bljeskova ili svjetlucave svjetlosti u kutu vašeg oka jasan je znak da su anđeoska bića u neposrednoj blizini. Provjerite, pogledajte ponovo kao da promatrate autžru, teknikom izmaknutog fokusa

Postoje i drugi načini na koje anđeli mogu komunicirati s vama. Na primjer, kada dobijete briljantnu ideju, izuzetno bitnu informaciju, ili jednostavno imate taj “osjećaj znanja” o tome što biste trebali učiniti sljedeće.

Anđeli su cijelo vrijeme oko vas, potrudite uvježbati i osjetiti njihovu prisutnost. Osjećati će te se sigurnijima posebno u onim trenucima kad god vam najviše trebaju za podršku i vodstvo.

10 razloga zašto je korisno prepoznavati znakove anđela

1. Osvještenje

Jedan jasan razlog zašto je potrebno da uočite znakove anđela jest da se probudite i postajete svjesniji sebe na vašem putovanju. Kada se to dogodi, učestalost susreta je veća a vi se možete prilagoditi višim dimenzijama. Vaši anđeli čuvari žele vam reći da je ovo značajan trenutak da postanete suodgovorni za svoj život i izbore!

2. Trebate smjernice

To je dobar i jasan razlog da dobro prepoznajete znakove anđela. Svi trebamo vodstvo bez obzira koliko mudri bili. Naši anđeoski vodiči su ovdje za nas. Njihove poruke i djela su velika pomoć. Samo trebate zatražiti pomoć i htjeti problematično rješiti. Dakle potrebno je uvidjeti i da problem imate.

3. Ne vjerujte u svoj put

Kad ste nedoumici dali ste izabrali pravi put za sebe, ili ako ste već donjeli odluku, vidjet ćete znakove anđela, jasan pokazatelj da što trebate vjerovati sebi.

4. Osjećate se usamljeno

Ovo je još jedan u nizu razlog zašto iznenada vidite znakove anđela. Možda imate lažno uvjerenje da ste potpuno sami i bespomoćni. Vaši anđeli žele vam reći upravo suprotno!

5. Trebate zaštitu

Anđeli čuvari ovdje su vam od pomoći i zaštititi će vas; doživjet ćete njihov znak kao bljesak inspiracije ili potstrek za preuzimanje informacija, spoznaja kad god vam zatreba pomoć u nekoj situaciji. Te informacije obično dolaze prirodno u pravo vrijeme kada vam je potrebna, ili na zahtjev ako ste spremni (dovoljno opušteni) primiti.

6. Zaboravili ste tko ste

Kad ugledate znakove anđela, prisjetiti će se. Jednostavno u tom trenutku ne možete više ne znati! Oni su jasan pokazatelj da ste zaboravili božansku prirodu svog bića. Svi mi nosimo iskru plamena stvoritelja unutar srca. Vjerujte malo više i znajte da su vaša iskustva na zemlji planirana, da Bog ne kažnjava, tako pomaže vašoj duši da raste.

7. Trebate iscjeljenje

Vaši anđeli čuvari su uvijek tu da vam pomognu da se uključite u istinsko jastvo i slijedite svoj put. Znat ćete kada put nije za vas dobar, kada se osjećate nepovezanim sa svojim životom. Kada smo u neskladu. Kada nam je potrebna pomoć, dobit ćemo znakove koji će nam pomoći da pronađemo lakši put. Zbog toga ponekad treba liječiti i one “stare rane”, duboke stare emocionalne povrede.

8. Sinkronicitet

Kada ste u skladu povezani ste sa svojim istinskim ja – Sinkronicitet je jasan znak da vas anđeli obasipaju svojom ljubavi i iscjeliteljskim energijama. Drugim riječima: to je kada ste na pravom mjestu u pravom trenutku. Kada ugledate 11:11, 3:33, 4:44, ili druge repetitivne brojeve to jasan je pokazatelj da ste u skladu s vašim pravim vibracijskim jastvom. Uživajte! Volite!

9. Iskustvo bezuvjetne ljubavi

Kad god vidite znakove anđela ili osjetite njihovu prisutnost oko sebe, budite sigurni da vam daju poruku bezuvjetne ljubavi. Dobar razlog, zbog kojeg primate te anđeoske znakove, je zapamtiti: da ste istinski i potpuno voljeni jer ste savršeni izraz božanskog stvaranja.

10. Anđeli su vam bliži nego što mislite

Anđeli su nas oko nas, ali rijetko živimo svjesno, se prilagodimo njihovim porukama. Kada živite u “sada”, lakše ćete primijetiti znakove i “čuti” njihove anđeoske poruke. Budite uvjereni da ste upravo tamo gdje se sada trebate nalaziti.

Što učiniti kada vidite znakove anđela?

Anđeli čuvari komuniciraju s vama cijelo vrijeme kroz znakove i simbole. Sve što morate učiniti je slušati pažljivo. Kako to učiniti?

Evo nekoliko jednostavnih načina da se prilagodite anđelima i shvatite njihove znakove i poruke:

 • Budite svjesni i prisutni u ovom trenutku (otpustite bilo kakvu krivnju iz prošlosti i ne brinite o budućnosti)
 • Vjerujte i budite otvoreni za primanje svojih božanskih poruka
 • Budite u zahvalnosti za njihovu ljubav i pomoć.

Vaši anđeli čuvari bili su s vama u vrijeme rođenja i oni su ovdje s vama čak i dok čitate ovo (bili ste vođeni). Vaša osobna komunikacija s anđelima je samo pitanje prilagodbe njihovim porukama… tako možete paziti na sve što se događa oko vas. Kad god vidite znakove anđela, budite uvjereni da su one božanske poruke ljubavi i svjetlosti kako bi vas sigurno vodili na vašem putu. Zapamtite, niste nikada sami to samo tako izgleda vama iz vaše točke gledanja na stvarnost.

Odgovori