Što je to Access Bars®?

Home / Duhovnost i mistika / Što je to Access Bars®?

Access Bars®, popularno Barsi su temeljna tehnika u Access Consciousness®-u. To je početni tečaj a sama se tehnika prakticira i na naprednim Accessovim tečajevima.

 Access Bars®

Osobi koja prima tretman daju osjećaj mira, lakoće i vode je u stanje opuštenosti i vrlo često tokom tremana se dogodi da osoba zaspe.

Access-Consciousness®-Bars-tretman, Access Bars
Access Consciousness® Bars tretman

Access Bars
Access Consciousness® Bars točke

Dr. Dain Heer, suosnivač Access Consciousness®-a (www.drdainheer.com) kaže da će se nakon Barsa čitav vaš život promijeniti u najboljem slučaju, a u najgorem ćete se osjećati kao da ste bili na najboljoj masaži u svom životu.

Barsi su pomogli tisućama ljudi diljem svijeta da promijene razne stvari u svom životu, a prakticiraju se u više od 170 zemalja na svijetu.

Access Consciousness® Bars tehnika  za balans

 Access Consciousness® tretman, Access Bars
Access Consciousness® tretman

Ja koristim Barse vrlo često, primam i dajem tretmane. Svaki put kada se osjećam van balansa, uznemireno ili bilo kada kad se ne osjećam kao “ja” i svaki puta nakon što primim vratim se u ekspanzivan osjećaj mira i lakoće i znam da sam ja ja.

Pomogli su mi da promijenim brojna ograničenja u svom životu i otpustim brojna ograničenja koja sam imao. Svakodnevno se susrećem s ljudima kojima su pomogli da promijene situacije, bilo zdravstvene, financijske ili ljubavne…

Djeca obožavaju Access Bars i njima jako pomažu da dođu do “sebe” i biraju za “sebe”.

 

Odgovori