Što nam poručuju naši snovi

Home / Duhovnost i mistika / Što nam poručuju naši snovi

Kada si tumačite san, prvo morate znati da su svi snovi dobri. U njima doista možete sve, jer su vaši. Druga važna stvar kod tumačenja je da obratite pozornost na to kako ste se u tom snu osjećali i  jesu li vam samo noge bile mokre, cijelo tjelo ili pak samo poprsje.

Što nam poručuju naši snovi

O hrani i piću

Što nam poručuju naši snovi

Ovi snovi govore nekoj vrsti događanja koje treba usljediti, recimo obiteljsko okupljanje ili slično. Kada sanjač sanja jelo i piće, mora pripaziti na svoje zdravlje u stvarnom životu. San ukazuje na povoljno i plodno razdoblje pred vama. Ovdje treba dodati da hrana i piće stvara  određeno zadovoljstvo, pa ako smo taj dio zanemarili trebamo to ponovno osvijestiti.

 O djeci

Govore o nečemu novom, mladom u vašem životu. Nešto na što treba obratiti pozornost. Ako se radi o maloj bebi, ona je predznak novih početaka i šalje vam poruku da bi trebalo odbaciti prošlost. Nova odgovornost. Ili pak rađanje djeteta.

O rođenju

Označava nov početak poslovnog pothvata. Nekakvog dugo očekivanog i željenog početka možda vlastitog posla vlastitih zamisli.

Što nam poručuju naši snovi

O seksu

Govore nam o ugodnim trenucima, užicima, novčanim dobitcima te pronalaženju rješenja kroz partnerstvo. Ako je seksualni odnos u snu bio neugodan, onda nam taj san ukazuje na skora neugodna događanja.

O smrti

Ovo je vrlo povoljan san i ne mora značiti fizičku smrt. Označava nove početke koji dugo stoje pred vama. Potrebno je otpustiti prošlost. Naravno kada sanjač sanja smrt žive osobe to nije za zanemariti. Možda bi trebalo posjetiti tu osobu i sa njom više komunicirati.

O vodi

Voda je odraz naše emotivnosti, osjećajnosti i nesvjesnog. Ona ukazuje na emotivne situacije u vama. San se tumači ovisno o dubini i čistoći vode. Da li je stajaća voda, ili ocean, ili more …

Na primjer ako je rijeka u kojoj se kupate bistra i duboka onada vas čekaju pozitivne situacje, vezano za vaš emotivni život. Ako recimo sanjate baru koja je k tome blatna i vrlo prohodna, a vi hodate kroz nju, onda vaš san govori o nadolazećim teškim situacijama koje su vezane za vaš emotivni život.

Razočaranje ili slično.

Ali upamtite, smovi su samo dobar putokaz. Oni vam pokazuju smjer i vrijedno ih je poslušati i zabilježiti.

O vatri

Vatra govori o našoj energiji. Ovisno o tome kako se vatra ponaša u snu, tj. u kojem smjeru ide. Kroz ovaj san možete vidjeti da li mudro koristite svoju energiju i da li je u dobrom smjeru razvijate ili pak palite sve oko sebe.

Vatra vas može ugrijati, ali i spržiti. Stoga gledajte je kao energiju koja može biti za vas super, ali može biti i destruktivna.

Obratite pozornost na to kako ste se osjećali dok ste sanjali i koji dio tjela je bio upitan, odnosno najviše zamjećen u snovima.

Način tumačnja snova

Što nam poručuju naši snoviKada si tumačite san, prvo morate znati da su svi snovi dobri. U njima doista možete sve, jer su vaši.

Druga važna stvar kod tumačenja je da obratite pozornost na to kako ste se u tom snu osjećali i  jesu li vam samo noge bile mokre, cijelo tjelo ili pak samo poprsje.

Bitno je i da li ste u tom snu bili sami i da li ste nešto baš posebno sanjali što se ponavlja.

Pratite simbole koji vam se ponavljaju, jer oni su ključni i bitni za vaš svakidašnji život.

Save

Odgovori